James Camerons Avatar: The Game

James Cameron legújabb, felettébb fantasztikusnak ígérkező filmje alapján készült játék a UbiSoft gondozásában.

Hazai eladási toplista - az idei év első hetéről

Az idei év első eladási toplistája sem hozott túl sok meglepetést, az élboly gyakorlatilag még mindig ugyanazokból áll össze, akikből hetekkel ezelőtt is.

James Cameron újabb játékokat készítene

Bár az Avatar alkotója nemrég azt nyilatkozta, hogy a súlyos videójáték-függőség elítélendő, úgy tűnik, néhány jó történet játékos elmesélése nincs ellenére.

Hazai eladási toplista - újra dobogón a WoW

Hosszú idő után újra dobogón végzett a World of Warcraft: persze a FIFA 10 és a Modern Warfare 2 elől nem tudta elhappolni az első két helyet, azért a bronzérem se rossz!

Avatar - ilyenek vagytok ti, játékosok!

James Cameron szerint az Avatar negatív véleményt is megfogalmaz a videójátékosok életmódja kapcsán - elég csak ránézni a Sigourney Weaver által alakított Grace-re.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett az idei év első toplistája, igaz, még tavalyi adatokkal. Túl sok meglepetésre ne számítsatok, a Sims erősödésén kívül nem nagyon történtek változások.

Hazai eladási toplista - feljövőben az Avatar

A film mozikba kerülése meghozta a várt hatást, komoly ugrást hajtott végre legutóbb a James Cameron's Avatar játékváltozata szinte minden platformon.

Befutott a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár néhány platformon bejutott a legjobbak közé az Avatar játékváltozata, a szokásos őszi sikercímeket még a nagy hírverés ellenére sem tudta felülmúlni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Játékmegjelenésekből már nincs sok, ami akad, az is inkább ínyenceknek ajánlható, viszont moziba mindenképpen érdemes lesz elmenni: a héten mutatják be az Avatart!

James Camerons Avatar: The Game

James Cameron szerethető rendező, viszonylag hosszú idő telik el két filmje között, ám ha ő alkot, akkor minden munkája mérföldkőnek tekinthető.Az Avatarnak is minden esélye megvan, hogy a 3D-s technológia segítségével, IMAX fényképezéssel soha nem látott érzékszervi magasságokba repítse a nézőket. És mint ahogy anno Peter Jackson a King Konggal, most Cameron mester is az Ubisoft szakértelmét kérte, hogy a filmhez játékadaptáció születhessen.

Lezárult az Avatar: The Game nyereményjáték

Legutóbbi nyereményjátékunkban egy eredeti, Xbox 360-as James Camerons Avatar: The Game játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!