James Camerons Avatar: The Game

James Cameron legújabb, felettébb fantasztikusnak ígérkező filmje alapján készült játék a UbiSoft gondozásában.

TGS 2009: Mozgásban a James Cameron's Avatar

Több, mint három percen keresztül mozog a James Cameron's Avatar játékváltozata, amelyet a Tokyo Game Show alkalmából mutatott be a Ubisoft.

Hétvégi nagy galériafrissítés

Hétvégi galériafrissítésünkben olyan címek képviseltetik magukat, mint a Dark Void, a Dirt 2, Gran Turismo 5, a Mass Effect 2, az Avatar vagy az új Red Faction.

James Camerons Avatar: The Movie - filmes trailer

James Cameron leginkább várt filmje az Avatar. Sokat hallottunk már róla, képeket is láttunk, de most végre itt az első hivatalos trailer.

GamesCom 09: Giga galériafrissítés utoljára

Tegnap véget ért a kölni GamesCom, a hétvégén viszont annyi shot érkezett, hogy kár lenne átsiklani felette. Következzék hát a kiállítás utolsó galériafrissítése!

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!

Újabb Avatar információk láttak napvilágot

Friss érdekességek derültek ki a Comic-Conon a James Cameron filmje alapján készülő játékról. Többek között a történetről, és nem utolsó sorban a főhősről is értesültünk.

Az Avatar hangjai

Régóta tudni lehet, hogy James Cameron Avatar című sci-fijéből játék is készül. Most azonban kiderült, hogy híres színészeket hallhatunk majd játék közben.

Comic-Con 2009: Avatar a kiállításon

James Cameron legújabb filmjével képviselteti magát az idei Comic-Con rendezvényen. A Star Wars trónkövetelőjének tartott moziból játék is készül majd természetesen.

James Cameron filmtörténelmet írhat az Avatarral

A rendező legújabb, még idén bemutatásra kerülő és felettébb fantasztikusnak ígérkező filmjét, az Avatart sokan az új Star Warsként emlegetik.