Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

A Command & Conquer sorozat legújabb, negyedik része, mely végre pontot tesz a 15 éve indult történetnek és Kane sztorijának a végére.

Jöhetnek a Command & Conquer remasterek?

Már az EA is elismeri, hogy a Command & Conquer: Rivals nem jött be a rajongóknak, ám most szeretné kikérni mindenki véleményét, hogy mit látnának szívesen a klasszikus részek esetleges remasterében.

Heti akciók és leárazások - 43. hét

Néhány óra múlva kezdődik október utolsó hete. Az akciók jönnek és mennek, de mi gondoskodunk róla, hogy a Gamekapocs olvasói mindig tudjanak róluk. Reméljük, elégedettek lesztek az eheti választékkal is!

Készül a következő Command & Conquer

Tegyük hozzá, hogy mindez még nem hivatalos, csak nagyon erősen valószínű. Az igényesebbek esetleg pletykának is tekinthetik, de úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem csak a PC-s játékok feltámasztására fekszik rá, de ezzel párhuzamosan egy új Command & Conquer is készül.

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Amit az Electronic Arts tett a Command & Conquer sorozattal, az talán a legrosszabb dolog, ami egy egykor szép napokat látott játékszériával megeshet: sikerült elérniük, hogy már szinte senkit nem érdekel az egész. A legnagyobb fanatikusokon kívül senki nem várja már az új C&C-ket, így a sorozat ezzel a közepesen gyengén sikerült epizóddal záródik le, hatalmas csalódástömeget hagyva maga után.

Hazai toplista - megint vezet a Bad Company 2

Visszavette a vezetést a Battlefield: Bad Company 2 a hazai eladási toplistán. A World of Warcraft így második lett, a Need for Speed: Shift pedig még mindig a harmadik.

Megint a World of Warcraft vezet a hazai toplistán

Vége a Battlefield: Bad Company 2 uralmának, a hazai toplistát megint a World of Warcraft előfizetői kártyája vezeti. A bronzérmes a legutóbbi Need for Speed lett.

Második helyen nyitott a Dragon Age kiegészítője

A legfrissebb hazai toplista legjobbjai között két újoncot is találunk: a Dragon Age: Origins Awakening című kiegészítője a második, míg a Command & Conquer 4 a negyedik lett.

DRM-hez hasonló védelemmel jön a C&C 4

Habár nem alkalmazzák a Ubisoft káosszal és pánikal övezett DRM védelmét, az Electonic Arts egy saját rendszert készített az új Command & Conquer megóvására.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten érkezik a God of War harmadik része, kiegészül a Dragon Age, végre fény derül a Command & Conquer minden titkára, és jön a Metro 2033 is.

GDC 10: Bemelegítő screenshotok kapunyitáshoz

Mindjárt indul az idei Game Developers Conference, mi pedig nem is ünnepelhetnénk meg ezt máshogyan, mint egy nagy adag screenshottal!