inFamous 2 PS3

A remek első rész után Cole ismét visszatér, hogy újabb kalandokba keveredjen, kizárólag PlayStation 3-on - DLC is van hozzá természetesen, a Festival of Blood nem hétköznapi darab.
1305526817

inFamous 2 - traileren az előzmények

Kimaradt volna neked a Sucker Punch előző játéka, melyben Cole szuperhősös képességekre tett szert? Semmi gond, elvégre az alábbi előzetes az inFamous első részének történetét meséli el nagy vonalakban. Hősünk már nem egyszerű fickó, biztos kézzel parancsol az elektromos áramnak.
1303894200

Új játékon dolgoznak az inFamous készítői

Még meg sem jelent az inFamous 2, már arról hallani, hogy a fejlesztők büszkén beszélnek teljesen új játékukról. Legalábbis arról, hogy valami készül, mert konkrétumokat persze nem mondtak, sőt, azóta minden elhangzott információ lekerült az eredeti külföldi forrásról.
1302710449

Pofon az Xboxnak az új inFamous 2 trailerben

Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire imádjuk azt, ha két rivális fejlesztő egymásnak mutogat fityiszt. Jelen esetben a Sucker Punch szól be jól a Microsoftnak az inFamous 2 legújabb előzetesében, igaz, erre csak leginkább a szemfülesek jönnek rá.
1302616800

InFamous 2 - akcióban a küldetésszerkesztő

Mármint nem magát a küldetésszerkesztőt tekinthetjük meg akció közben, hanem az azzal létrehozott missziót, ráadásul rögtön többet is. Ezzel az inFamous folytatása is belép a Sony által létrehozott Play.Create.Share csoportba, ami a játékosok által készített tartalomra és azok megosztására fókuszál.
1301650200

InFamous 2 - olajos és jeges képességek

Nem, sajnos nem arról van szó, hogy Cole új olajlelőhelyeket talál a jégsapkák alatt, s ezért megint olcsó lesz a benzin. Sokkal inkább arról, hogy hősünk döntései mellé néha megkapja majd két kísérőjének képességeit is, persze csak limitált használatra, nehogy túl tápos legyen.
1299060000

GDC 2011: Küldetésszerkesztő az inFamous 2-ben

Nem akármilyen újdonsággal várja a rajongókat az inFamous 2: a Sucker Punch a GDC-n jelentette be, hogy a játékban egy küldetésszerkesztő is helyet kapott, amellyel bárki feladatokat készíthet, majd oszthat meg a társaival. Trailerünk is van, a kezdeményezés mindenképpen dicsérendő.
1298121612

inFamous 2 - megvan a megjelenési dátum

A Sony végre hivatalosan is bejelentette az inFamous második részének megjelenési dátumát, igaz, egyelőre csak az amerikai premier napja ismert. A kiadó emellett megerősítette, hogy a Hero Edition létezik, a 100 dolláros gyűjtői változat egy raklapnyi érdekességgel várja majd a rajongókat.
1297513844

inFamous 2 - a karma eltérő útjai

A Sucker Punch két esetet szemléltet az alábbiakban, tömény gameplay-dózis gyanánt, melyben arra hívják fel a figyelmet, hogy hősünk miként oldja meg a szituációt gonosz vagy jámbor mentalitástól vezérelve. Vonatokat és teherautót lovagolunk meg, villámokat hányunk, foglyot szabadítunk. Über!
1297364158

inFamous 2 - jön a Hero Edition

Ha minden igaz, gyűjtői változat is érkezik majd az inFamous második része mellé. A Hero Edition nem lesz olcsó, de cserébe számos olyan relikviát kapnak a rajongók, amelyekre méltán lehetnek büszkék. A csomag létezését az Amazon szellőztette meg, a hirdetés azóta eltűnt.
1296640834

inFamous 2 - részletek az új erkölcsi rendszerről

Az inFamous 2 főhőse, Cole nem csupán egy rendíthetetlen szuperhős, hanem van szíve is. Az első játékban meglehetősen statikus karmarendszer működött, jól elkülöníthető jó és gonosz cselekedetekkel, a folytatásban viszont új erkölcsi döntések elé állhatunk, melyek sokkal organikusabbak.