inFamous 2 - a karma eltérő útjai

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 12.
  • Videó
Link másolása
A Sucker Punch két esetet szemléltet az alábbiakban, tömény gameplay-dózis gyanánt, melyben arra hívják fel a figyelmet, hogy hősünk miként oldja meg a szituációt gonosz vagy jámbor mentalitástól vezérelve. Vonatokat és teherautót lovagolunk meg, villámokat hányunk, foglyot szabadítunk. Über!

A fejlesztők időt és pénzt nem kímélve azzal töltötték az első rész óta eltelt időt, hogy mivel tudják még durvábbra varázsolni az eddig használatos karma-rendszert. A döntéseink közti választás nem is olyan egyértelmű sokszor, a vérontás elkerülhető, de lehet ennek nem mindenki fog örülni. Számos átmenet létezik jó és rossz oldal között, jelen négy gameplay videó viszont sziklaszilárd elvekre épít. Cole jellemfejlődése és a narráció döntéseinktől függően alakul.

Elsőként mindjárt Kuo-t kell kiszabadítanunk abból a városrészből, ahol a helyi milicia erői, valamint ellenlábasunk Marais vették át a hatalmat. Cole arra törekszik, hogy betámadja a jól védett börtönt, s a rosszfiúk bajszát megszorongassa. Vagy mi lennénk a rosszfiúk? Döntsétek el Ti!

A karma választékos hatalmára p.balou világított rá, köszönet érte ismét.

18.
18.
Beau
17.
17.
Gunner23
#16: Azért, ha belegondolsz elég sok az újítás: -teljesen új város, megújított főhős, eddig ha jól számolom 3 új BEMUTATOTT képesség(nyilván nem mutatják be az összeset a játék előtt) Új közelharci fegyver, a használata meg nem kicsit látványos, elvileg teljesen átdolgozott, és realisztikusabb karma rendszer. Így kapásból ennyi.
Szerintem egyébként az sem jó, ha egy folytatást teljesen megváltoztatnak. Én bízom a Sucker Punch-ban szerintem jó játékot fognak összehozni. (ne felejtsük, hogy a naughty dog is segít nekik ;)
16.
16.
Jinbobo
Az első rész nekem is nagyon bejött. Cole megváltoztatásának nem örülök. Így már nem annyira szimpi. Remélem a képregényes áttvezető videók megmaradnak. Egyébként így elsőre azt mondom, sok mindennel nem újult! Cole-nak több hatalma van, és kicsit szebb a környezet - ennyi. Ahogy a Star Wars unleashed 2 esetében is mondtam, úgy mondom itt is: Kevés újítással összetettek egy folytatást az előző rész hatalmas sikere miatt. Venni fogják mint a cukrot, pedig nem lesz sokkal több tartalom benne mint az elődben. Félreértés ne essen, imádom az első részt, ez is bejön, csak megvárom míg kicsit olcsóbb lesz.
14.
14.
Oliv3r
szerintem jó cucc, az előző rész is kellemes játék volt...ez meg egész korrekt fejlődésen ment át ahogy nézem.
13.
13.
xxxgamer4ever
kajalnimikor!!!! Te csak a játék, vagy a kommentelők durva szidásához értesz?
Tahó vagy és mit írogatsz mindenhová, ha csak ennyi telik tőled??

A játékról meg annyit, hogy kissé többet vártam....
12.
12.
Qka19
első rész is nagyon jó volt, ez is nagyon ott lesz.
Csak az a baj hogy Cole-t megváltoztatták.
9.
9.
sherex
8.
8.
sherex
mi ez a hang amikor megölsz egy embert tisztára mint a sonicban mikor felszedsz egy gyűrűt
5.
5.
Tyebeca
#3: Ebből is látszik hogy nem vagyunk egyformák. Sokkal jobbnak néz ki mint az első rész volt és én azt is imádtam. Nekem nagyon várós és fasza volt mindkét új vidi.
3.
3.
megalonagyix
nem tudom mit esznek ezen az emberek, ritka szarnak néz ki... már bocs
2.
2.
ilor14
amúgy a felső 2 videó ugyanaz az alsó 2 videóval
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...