InFamous 2 - olajos és jeges képességek

  • Írta: InGen
  • 2011. április 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem, sajnos nem arról van szó, hogy Cole új olajlelőhelyeket talál a jégsapkák alatt, s ezért megint olcsó lesz a benzin. Sokkal inkább arról, hogy hősünk döntései mellé néha megkapja majd két kísérőjének képességeit is, persze csak limitált használatra, nehogy túl tápos legyen.

Arról már írtunk, hogy az InFamous 2-ben Cole-nak komoly morális döntésekkel kell majd szembe néznie, ezért a készítők bevezették a karma-rendszert. Arról azonban még nem véstünk, hogy a játék során két kísérő segít majd bennünket: ők Kuo és Nix, és gyakorlatilag ők lesznek Cole lelkiismerete a kaland során.


Az első részhez hasonlóan Cole külseje most is változni fog a döntéseitől függően: ha a jófiú Kuora hallgatunk, akkor szép hősök leszünk, ha viszont a rosszfiú Nixre, akkor egy idő után gonosz külső lesz a jutalmunk.

Ezzel párhuzamosan hősünk ideiglenesen megkaphatja majd a kísérők szupererejének egy-egy részét is: Kou jégalapú támadásokat adhat, míg Nix az olajjal bűvészkedik, de az egyik választása kizárja a másikat, így érdemes lesz majd jól átgondolni, hogyan is döntünk.

Az InFamous 2 tehát egyre ígéretesebbnek tűnik: a fejlesztők a Sucker Punch-nál nem a körmeiket reszelik egész nap, hanem az első részhez hasonlóan igyekeznek újítani. A játék júniusban jelenik meg, kizárólag PlayStation 3-ra.

19.
19.
armino8
Jogos,tényleg vicc volt azért is raktam :) ilyet.
Nekem nincs olyan game ami kijött xboxra és sajnálom,h ps-re nem,azért is vettem ps-t am sztem is nagy f...ság hogy,ez csak psre,ez csak xboxra miért nincs egyetértés,minden játék mindenre az lenne a normális sztem.
17.
17.
armino8
Am meg Alan Wake annyira érdekel mint kb a Little Big Planet szal gondolhatod,ha mutatsz jobb játékot a Heavy Rain-nél akkor leállok vitatkozni,de egy gyenge Alan Wake-el már a startnál elvéreztél!:(
16.
16.
armino8
Jaj ne akadj már fenn ezen vicc volt,gratulálok a gyerekhez!:)
15.
15.
lutri
#6: Szarbox.Hát gratulálok.Ennyi eszed van.Az egy dolog hogy ez tényleg egy ütős kis játék lesz,de te meg majd szépen nézed a Gears 3-as előzeteseket amit megkockáztatok hogy az jobb lesz mint az infamus 2.Vagy esetleg az Alan Wake-el játszottál-e.?Tuti jo lesz ez is,de azért nem kéne igy kommentelni...
(Nem szoktam ilyeneken fennakadni de ezt már nem hagyhattam szó nélkül)
12.
12.
wigyory
Én is toltam az 1-et, jó kis game. Most lehetünk ideiglenesen jó-szivű angyal-majd olajos Jockey Ewing! Ez kicsit érdekessé teszi a játék menetet.
11.
11.
ilor14
Nem, sajnos nem arról van szó, hogy Cole új olajlelőhelyeket talál a jégsapkák alatt, s ezért megint olcsó lesz a benzin.
-kár :S xd
9.
9.
Playstation3_GameR
Ideális születésnapi ajándék lesz. Nálunk kapható lesz a Hero edition?
8.
8.
Berencsit
" A játék júniusban jelenik meg, kizárólag PlayStation 3-ra." szopacs.... :S bakker nekem csak Pc-m van. :S pedig qrva jó game. :S
7.
7.
Mortis
Olaj? Érdekes ötlet. Elmehetne dolgozni, akárhová. Hülyére keresné magát. :D
6.
6.
armino8
Egyik kedvenc játékom volt az 1, nagyon várom a 2őt jó kis ütős játék!Ezért szeretem hogy psem van nem szarboxom!:)
5.
5.
Nathan
3.
3.
Jinbobo
Ebbe nem kell multi, a sztori, meg a játékmenet a hátán viszi el a játékot! Engem már az első része is letaglózott!
2.
2.
Olajos villám ? Hmmm. Sáááááárkánylehellet :)
1.
1.
Noozi
minden megvan ebben a játékban kivéve egy opció Multiplayer :) pedig hatalmas lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...