Vanquish PS3, X360

Amerika egy új ellenséggel találja szemben magát, és csak egy hős szállhat szembe a pusztító seregekkel.

Vanquish demóteszt

Kipróbálható a Resident Evil, a Dino Crisis, és a Devil May Cry egyik alkotójának a legújabb játéka, Shinji Mikami nevében pedig ezúttal sem kellett csalódnunk. A Vanquish fantasztikus akcióbomba lett, egy pillanatig sincs benne megállás, a hangulata pedig egyszerre hátborzongató, és magával ragadó.

Vanquish - előzetesen a sztori

Kicsivel több mint egy hónap van hátra a Vanquish megjelenéséig, ám a SEGA gondoskodik róla, hogy addig is összecsináljuk az alsóneműnket. Az új előzetesben némi ízelítőt kaphatunk a sztoriból: kemény dumák, pörgős részek, de a történettől azért ne várjunk túl sokat.

TGS 2010: Sega, Konami, Level-5, Tecmo felhozatal

A Tokyo Game Show általában a japán fejlesztők feszítéseinek színhelye, viszonylag kevés külföldi részvetellel. Valószínűleg idén sem lesz ez másként: a show egyre közeledik, s most néhány japán nagyágyú felfedte azokat a címeket, melyekkel biztos találkozhatunk majd a japán fővárosban.

Vanquish demó iskolakezdésre

Mi lehet jobb annál, mint rég látott osztálytársakkal találkozni? Például, az, hogy ezen a napon érkezik Európába Sinji Mikami új játékának kipróbálható változata. Erősítette meg a Sega a mai napon. Szóval felölthetjük a hófehér ARS páncélunkat és leboxolhatunk egy röpke menetet Oroszországgal a föld megmaradt energiaforrásaiért.

Szuperkönnyű mód a Vanquish-ben

Shinji Mikami a Bayonettához hasonlóan a Vanquish-be is beletesz egy szuperkönnyű módot, ahol még céloznunk sem kell, csak menni előre, és húzni a ravaszt.

Vanquish: egekben az adrenalinszint

Ha nem is a leghosszabb, de immáron maga a Platinum Games által összedobott trailerrel kedveskedtek nekünk az október 22-n startoló Vanquishből.

Októberben jelenik meg a Vanquish

A Famitsu tegnap megjelent számából kiderült, hogy a Sega gondozásában készülő Vanquish októberi megjelenéssel landol a boltok polcain.

Vanquish: harc robotokkal, intenzíven

Két mozgókép ütötte fel a fejét nemrégiben a Platinum Games fedezékharcos akciójátékából. Tényleg többet tud, mint a zsáner korábbi darabjai: gyorsabb.

E3 2010: Elkészült az első galériafrissítés

Brutális képfelhozatal! Assassin's Creed, Bodycount, Bulletstorm, Metal Gear Solid, Shogun 2, HAWX 2, Ghost Recon, Crysis 2, Driver és még sok más érdekesség!

Vanquish

A hajadat téped, mikor Marcus Fenix lomha mozgással vetődik a betontömbként funkcionáló fedezék mögé, ám célját nem éri el, idő előtt a fűbe harap egy vaktában megeresztet locust golyótól? De még azt sem tudod elviselni, ha Sam Fisher esetében két gombot is nyomva kell tartanod, hogy nagy nehezen két objektum között tudd megvetni a hátad? Vanquish nem kínál egyebet, mint hihetetlenül vad és intenzív tempójú akciót, mást, mint amit eddig láttál – és nem csupán multis mészárszékre gondolva, hanem a japán precizitás jegyében végletekig kimunkált egyjátékos élményekkel kecsegtetve.