Vanquish PS3, X360

Amerika egy új ellenséggel találja szemben magát, és csak egy hős szállhat szembe a pusztító seregekkel.
1495443600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.
1494428817

Hivatalos: PC-re is jön a Vanquish

A Sega az imént megerősítette, amit már egy ideje lehetett sejteni: PC-re költözik a Platinum Games külső nézetes akciójátéka. A Vanquish új portja még látványosabb grafikával operál - itt a leleplező trailer!
1494410940

Még ebben a hónapban PC-re költözhet a Vanquish

Folytatódik a Sega teasersorozata, ezúttal a hétfőn felbukkant kép "folytatását" kaptuk meg. Még jobb, hogy az ízelítőnek információtartalma is van, ez alapján arra tippelünk, hogy még májusban megjelenik a Vanquish PC-s változata.
1494270037

Vanquish - a Sega megint elhintett valamit

A Bayonetta PC-s premierje után a Sega egy, a játékhoz kiadott pici frissítésbe rejtett utalással jelezte, nem kizárt, hogy a Vanquish is megkapja régóta várt PC-s átiratát. Most jött egy újabb bizonyíték.
1493101200

Máris jöhet a PC-s Vanquish?

A Nier: Automatával intenzív időszak ért véget a Platinum srácainál, úgy tűnik, most már jut idő néhány régi elmaradás elpótlására. Teaselésbe kezdett a csapat, jöhet a PC-s Vanquish és a Bayonetta 3 is.
1492005600

PlatinumGames: szívesen portolnánk még PC-re

Nem kizárt, hogy nem a Bayonetta lesz az egyetlen olyan PlatinumGames-cím, amit PC-re is portolnak. A stúdió sajtóképviselője ugyanis a PCGamernek elárulta, ha a kiadó rábólint, több játék átirata is elkészülhet.
1470324600

PC-re is megjelenhet a Vanquish?

A Platinum Games társalapítója, Atsushi Inaba a Kotakunak adott interjút, és amikor a magazin a hat évvel ezelőtt megjelent Vanquish lehetséges PC-s jövőjével kapcsolatban tett fel kérdést, sejtelmes választ adott.
1434024058

E3 2015: Bejelentik a Vanquish 2-t?

Azt már tudjuk, hogy a Platinum Games bejelent valamit az idei E3-on, ám a srácok legújabb tweetje alapján nagy eséllyel a Vanquish folytatásáról lehet szó. Visszatér az ádáz tempót diktáló futurisztikus TPS?
1336926454

Bleszinski: Japánnak multiban kéne erősíteni

Cliff Bleszinski, az Epic designfőnöke tanácsokat osztogatott a japán játékfejlesztők számára. Szerinte nagyon sok japán játék remek, de kifelejtik belőle a multiplayert, így közel sem tud olyan értéket nyújtani a felhasználóknak, ami miatt hosszú távra is lekötné őket.
1335362409

Shinji Mikami túlélő-horrort készít a Bethesdának

A Resident Evil, a Devil May Cry és a Shadows of the Damned atyja ismét egy túlélő-horrort hegeszt, mely 2013-ban lát napvilágot a Bethesda jóvoltából. Az úriember saját, új stúdiója, a Tango Gameworks színeiben látott munkához, s bár kezdeti szakaszban járnak, fekszik neki a téma.