Vanquish PS3, X360

Amerika egy új ellenséggel találja szemben magát, és csak egy hős szállhat szembe a pusztító seregekkel.
Típus: Akció, Sci-Fi

Vasemberből szedte meg magát a Sega

Bár a Sega videojátékos részlege nem szerepelt túl jól a tavalyi pénzügyi évben, az Iron Man 2 játékváltozata még mindig sok zsetont hoz neki. A kiadó hivatalosan is megerősítette, hogy a Total War játékokat jegyző Creative Assembly Alien-címet fejleszt, továbbá kijelentette: egyelőre nem akar új AvP-t.

Sega - csökkenő eladások, növekvő nyereség

Úgy tudta megduplázni a nyereségét a Sega, hogy közben az eladásokból származó bevétele csökkent. A kiadó újdonsült slágercímei közül a Sonic Colors szerepelt a legjobban, de a Platinum Games új akciójátékának, a Vanquishnek és a Football Managernek is sokat köszönhet.

Számos bejelentésre készül a Sega

A Sega értékesítési és marketingigazgatója szerint számos bejelentéssel örvendeztetik majd meg a rajongókat a közeljövőben: végre viszontláthatjuk az Aliens: Coloniel Marinest, bemutatásra kerülhet a Bayonetta készítőinek új játéka, és kapunk 2-3 új Sonicot is, tudjátok, csak a rend kedvéért.

Shinji Mikami utolsó játéka

Pár napja adtunk róla hírt, hogy a ZeniMax felvásárolta Shinji Mikami stúdióját, a Tango Gameworks-t. Most pedig arról kell hírt adnunk, hogy a cégnek készített első játék egyben az utolsó is lesz Mikami számára, ám nem kell megijedni: az úriember nem vonul vissza.

Felvásárolta Shinji Mikami stúdióját a ZeniMax

A ZeniMax Media tovább folytatja agresszív terjeszkedését a játékpiacon. Az id Software, a Bethesda és az Arkane Studios után lecsaptak a Tango Gameworksre is, melyet a Resident Evil alkotója, valamint a Bayonetta és a Vanquish rendezője, Shinji Mikami irányít.

Vanquish teszt

Minden olyan lomhának és élettelennek tűnik a Resident Evil és a Bayonetta atyjának, Shinji Mikami mesternek az új játékából kilépve. Igazi adrenalinbomba, intravénásan adagolva - számtalan alkalommal töröltem izzadt, hideg tenyeremet a nadrágomba. Feltekerjük a műanyag techno-zenét, sír a fém, szikrák repkednek. Jó helyen járunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!

Még egy kis Vanquish előzetes

Az utóbbi pár hónapban nyakra-főre kapjuk az előzeteseket és képeket Shinji Mikami következő nagy dobásából. Alig két hét van hátra a hivatalos megjelenésig, így feltételezhetően a most bemutott kis videó már az utolsók között lesz. Mindenesetre látványos.

TGS 2010: Rekord látogatószámmal lett vége

A Tokyo Game Show szervezéséért felelős CESA közzétette a rendezvény látogatottságáról szóló adatokat, amelyből kiderült: ennyien még soha nem nézték meg a japán kiállítást. A szervezők jövőre megint három-négy naposra tervezik a TGS-t, ehhez pedig jól jönnek a biztató számok.

TGS 2010: Vanquish - örültebb, mint valaha

Tokióban imádják Mikami hamarosan megjelenő új játékát, mely nem titkoltan a zsánerben tapasztalható lomha sebességére cáfol rá. A Vanquish mindenre rákapcsol, most egy majd' három és fél perces büntetős mozgókép formájában győződhetünk meg róla.