Bodycount PlayStation, Xbox

Új FPS érkezik a Codemasterstől, a játékot a Black atyja találta ki, igaz, ő időközben elhagyta a fejlesztőcsapatot.
1367135237

Kiknek tartozik a THQ?

Most, hogy sikerült túladni a THQ játékain, jöhetnek a követelések: hitelezőknek, kiadóknak, fejlesztőcsapatoknak és volt munkatársaknak is tartozik a becsődölt vállalat többek között.
1315400610

Bodycount teszt

A legendás Stuart Black kezdte el, s nagyon ígéretesnek tűnt. Aztán Stuart Black kiszállt, és azt hittük, el sem készül. Most azonban mégis megjelent a Bodycount, azonban legfeljebb az év csalódásának díjáért szállhat versenybe ilyen kevéssel a két legnagyobb konkurensének megjelenése előtt.
1314799837

Megjelenés előtti trailert kapott a Bodycount

Pénteken végre megjelenik, s bár mi reménykedtünk benne, az első tesztek nem sok jót írnak a Bodycountról. A Codemasters új trailert adott ki az FPS-ről, amely egyben az utolsó is: a közel két perc hosszú launch előzetesben a játék legjobbnak vélt pillanatait vágták össze a készítők.
1314792000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk a megjelenési listát, s bár lehet panaszkodni, hogy vége a nyárnak, az kétségtelen, hogy ez a játékosoknak kedvezni fog. Az uborkaszezonnak vége, a héten olyan címek kerülnek boltokba, mint a Driver: San Francisco vagy a Bodycount.
1314284400

Bodycount - fejlesztők a multiplayerről

Befutott a Bodycount legújabb fejlesztői naplója, s bár sokan húzzák a szájukat a játék miatt, azért mi naivan reméljük, a jövő héten nem ér bennünket csalódás. Az új videóban az FPS többjátékos részéről emlékeznek meg a készítők, kis angoltudás persze szükséges a megértésükhöz.
1312887607

Bodycount - fejlesztői napló a vizuális stílusról

A múlt héti téma a fegyverválaszték volt a fejlesztői diskurzusban, ezúttal a játék világának megalkotásáról mesélnek nekünk a Codemasters munkatársai. Bár korábban nem tartozott a Bodycount erősségei közé a látványvilág, e sarkalatos pont szerencsére az utóbbi időben jelentősen pozitív fejlődést mutat.
1312560037

Bodycount - a fegyverek Ázsiában is zakatolnak

Oké, hogy a Bodycount elsősorban az akcióra gyúr rá, ahol szinte érezzük a lábunk alatt a hulló töltényhüvelyek forróságát, ám van egy pont, amire a Codemasters igen-igen büszke: ezek pedig a nagyzenekari muzsikák, melyek a játék alatt szólnak. Az új trailer erre hívja fel a figyelmünket.
1312266292

Befutott a Bodycount első fejlesztői naplója

Bár a Bodycount alig egy hónap múlva érkezik - ha nem jön ez a videó, biztosan elfelejtem -, mégis alig hallani róla valamit. A minap a játék első fejlesztői naplója futott be, amiben a Codemasters srácai az FPS fegyvereiről fognak mesélni - rendkívül fantáziadús témaválasztás, lessük meg!
1309366800

Codemasters: határon vannak a konzolok

A Codemasters két stúdiója egyszerre nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy szerintük kezdik elérni a jelenlegi konzolok technológiai határait. Persze azért próbálkoznak tovább és tovább tolni azt, ami technikailag lehetséges, de a dolog egyre nehezebb lesz. És még közel sincs az új generáció.
1309327194

A Bodycount trailerek párban járnak

Agyatlanul húzogatni a ravaszgombot felemelő érzés Stuart Black szerint, a designer anno a Black című FPS-eposzért felelt. A Codemasters újra elővette a receptet, hogy golyózáporral, robbanásokkal és ellenségek hadával adózzon a fegyverpornó szellemiségének.