Silent Hill: Downpour PS3, X360

Már készül a következő Silent Hill-játék, ráadásul nagygépekre - nem hagyjuk ki ezt sem.

Szerepelhet a Silent Hill 2 főhőse az új részben?

A Konami valamilyen kavarásba kezdett a Silent Hill körül. Egészen pontosan a második rész háza táján, ugyanis kapcsolatba léptek a Silent Hill 2 főhősét szinkronizáló színésszel, amiből persze rögtön levonhatunk néhány következtetést, amik aztán vagy bejönnek, vagy nem.

Silent Hill 8 - interjú a fejlesztőkkel

Szépen csendben készülget a Silent Hill 8, annyira csendben, hogy a fejlesztők egyelőre semmit nem szeretnének mondani róla. Inkább úgy döntöttek, hogy ebben a kis videóban bemutatkoznak, és biztosítják a rajongókat arról, hogy a jó úton járnak a sorozat feltámasztásában.

E3 2010: Silent Hill 8 bejelentés, trailer

A Konami konferenciáján azért előkerült néhány nagyobb név: a legfontosabb talán a legendás Silent Hill sorozat folytatása, egyelőre Silent Hill 8 munkanéven.

FPS lehet a következő Silent Hill

A legfrissebb pletykák szerint FPS lehet a következő Silent Hill. A sorozattól alapvetően idegen ez a műfaj, meglepődnénk, ha ez tényleg így lenne.

Új Silent Hill játék készül nagykonzolokra

A Konami bejelentette, hogy már javában fejlesztés alatt áll egy új Silent Hill epizód, kizárólag az újgenerációs konzolokra. Vajon sikerül kirántani a gödörből a sorozatot?