Silent Hill: Downpour PS3, X360

Már készül a következő Silent Hill-játék, ráadásul nagygépekre - nem hagyjuk ki ezt sem.

Silent Hill: Downpour - új infók és képek

A Vatra produrcere, Devin Shatsky elmondta, hogy amikor a Downpourt tervezték, az elsődleges alapelv az volt, hogy az új rész elszakadjon a Homecomingtól - szóval nem csupán az idegörlő harcra rendezkedik be a játék. Főhősünk is hétköznapi ember, nem katona, ennek igazán örülünk.

Dobbantott a Silent Hill: Downpour designere

Általában nem kifejezetten jó jel, ha egy játék vezető designere dobbant a játék megjelenése előtt fél évvel, de ebben az esetben talán mégsem kell annyira aggódnunk: az úriember nem azért ment el, mert rossz lenne a csapat vagy a játék, csak hiányzott a családja.

Három Silent Hill-játék jelenik meg 2012 elején

A Konamiról tudjuk, hogy tényleg nem viccel, ha Silent Hill-játékokról van szó, hiszen nem kevesebb, mint három epizódot ad majd ki szorosan egymás után 2012 első negyedévében. Az biztos, hogy a rajongók kiheverhetik a hosszas várakozást: nosztalgiázhatnak és tolhatják az új epizódot is.

Idén már nem jelenik meg az új Silent Hill

A Konami hivatalosan is megerősítette a napokban felröppent híreszteléseket, miszerint idén már nem fog megjelenni az új Silent Hill. A kiadó azt ígérte, hogy a jövő év első negyedében még sor kerülhet a premierre, addig viszont ne is számítsunk a játékra - a pletykák szerint az új MGS-csomag is késik.

TGS 2011: Itt a Silent Hill: Downpour előzetese

Ha már japán illetőségű a népszerű túlélőhorror sorozat, természetesen nem maradhatott ki a Tokyo Game Shownról sem, a kiállításra készült trailer napvilágot látott. A hangulattal nem lesz gond, egyedül a füleink kényeztetése nem az igazi, de ettől még remek játék lehet az új Silent Hill.

Silent Hill: Downpour megjelenés, dobozkép

Hatalmas bummal térhet vissza az újgenerációs konzolokra a Silent Hill név, ha a Downpour tényleg olyan jól sikerül, mint ahogy azt várjuk tőle. S habár a megjelenést eredetileg októberre vártuk, az angol Amazon most más információkkal jelentkezett, de szerencsére nem kell sokkal tovább várnunk.

Metal Gear Solid nélkül is jól ment a Konaminak

Bár a Pro Evolution Soccer és a Metal Gear Solid játékok eladásai visszaestek, a Konami a közösségi játékaiból pótolni tudta a kiesett bevételeit, s ezzel nyereséggel zárta az elmúlt negyedévet. A vállalat az üzleti év végére is jó teljesítményre számít, és ehhez látszólag meg is vannak a megfelelő címei.

Silent Hill: Downpour - gameplay a Comic-Conról

A múlt héten érkezett nem túl jó minőségű screenshotok után végre gameplay videókat is kaptunk a Silent Hill legújabb részéről. A kérdés továbbra is az: vajon sikerül helyreállítani a sorozat kissé megtépázott hírnevét? A mostani felvételek azért biztatóak, nézzük meg őket!

Friss képlöveteken a Silent Hill: Downpour

Úgy látszik, a Konami nem kapta meg az emlékeztetőt, miszerint screenshotokat ma már nem olyan menő dolog kiadni, mindenki inkább a kedvcsináló előzeteseket tolja az arcunkba. Az új Silent Hillből ezért dögivel van új képanyagunk, amit mondjuk nem bánunk.

GC 2011: Befutott a Konami felhozatala

Habár még másfél hónap van hátra a GamesCom elindulásáig, az E3-hoz hasonlóan szépen elkezdenek befutni a biztos résztvevők biztosan megjelenő játékai. Idén az E3 nem volt valami ütős; talán Európa ebben az évben végre megmutatja, hogy tudunk mi ennél jobbat,