Madden NFL 11 , 3DS, IPHONE, PS2, PS3, PSP, X360

Folytatódik az Electronic Arts amerikai focis sorozata: a Madden NFL 11 borítóján Drew Brees szerepel majd.
1294999200

Visszaestek az amerikai játékeladások 2010-ben

Az NPD Group a megszokott módon közzétette az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző statisztikáit a legutóbbi hónapból, s egyúttal az egész évre vonatkozó adatairól is beszámolt. Bár a Call of Duty: Black Ops óriási siker, és a mozgásérzékelős cuccokat is imádják, az eladások visszaestek.
1293098417

Jóváhagyta a bíróság az EA elleni csoportos pert

Nehéz karácsonya lesz az Electronic Arts jogi osztályának: nem elég, hogy az Activision 400 millió dollárra perelte az óriáskiadót az Infinity Ward botrány miatt, most a bíróság a Madden NFL kapcsán beadott csoportos keresetet is jóváhagyta, a játékosok visszakövetelhetik a pénzüket.
1292927415

Megfilmesítik a Madden-átok jelenségét

Filmet készít az Electronic Arts a Madden NFL, pontosabban az egyik hozzákötődő jelenség, a Madden-átok alapján: az átok régóta él a köztudatban, eszerint az a futballsztár, aki a Madden NFL borítóján pózol, a karrierje összeomlására számíthat. A játékosok nem hisznek a jelenségben.
1291975200

NPD-jelentés: Call of Duty- és Kinect-siker

Az amerikai játék- és konzoleladásokat összegző NPD Group közzétette a novemberi jelentését, amelyből az is kiderült többek között, hogy a Call of Duty: Black Ops adta a múlt havi játékeladások negyedét, illetve hogy a Kinect volt a legnépszerűbb kiegészítő a piacon, ami az Xbox 360-nak is jó tett.
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1290012337

Nem ment jól az amerikai piacnak októberben

Az amerikai játék- és hardvereladásokat összesítő NPD Group közzétette az októberi jelentését, amelyből az is kiderült többek között, hogy az elmúlt hónapban nem ment olyan jól az amerikai piacnak: összesen négy százalékot estek vissza az értékesítések, még szerencse, hogy a játékok javítottak a helyzeten.
1288025060

3D-be vált a Madden NFL 11 is

Az év végén 3D-ssé alakítható majd a Madden NFL 11, igaz, mi kimaradunk az újdonságból, mert az akció kizárólag Amerikára vonatkozik. Annyira azért ne fájjon a fejünk miatta, ugyanis nem a mostani, menő 3D-ről van szó, hanem a "régi" piros-kék szemüveggel megelevenedő térbeli látványról.
1287393119

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Szinte nem is történt változás a múlt héthez képest, a hazai játékeladási toplistát továbbra is a FIFA 11, az F1 2010 és a World of Warcraft feltöltő kártya vezetik. Nincs mit csodálkozni ezen, az elmúlt napokban nem volt olyan új megjelenés, ami meg tudta volna szorongatni ezeket a sikercímeket.
1287130673

Tarolt a Halo: Reach Amerikában

Az NPD Group közzétette a múlt havi játékeladásokat összegző toplistáját, melyből ugyan - egy korábbi döntés alapján - a pontos számadatok kimaradtak, az jól látszik, hogy az új Halo az amerikai játékosokat sem hagyta hidegen. A Microsoft szerint több mint 3 millió példány fogyott a Reachből.