FIFA 11 , DS, PC, PS2, PS3, PSP, X360

Folytatódik az Electronic Arts focisorozata: a FIFA 11 minden platormra megjelenik majd, a PC-s verzió ráadásul új motorral is frissül!

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Szinte nem is történt változás a múlt héthez képest, a hazai játékeladási toplistát továbbra is a FIFA 11, az F1 2010 és a World of Warcraft feltöltő kártya vezetik. Nincs mit csodálkozni ezen, az elmúlt napokban nem volt olyan új megjelenés, ami meg tudta volna szorongatni ezeket a sikercímeket.

Tarolt a Halo: Reach Amerikában

Az NPD Group közzétette a múlt havi játékeladásokat összegző toplistáját, melyből ugyan - egy korábbi döntés alapján - a pontos számadatok kimaradtak, az jól látszik, hogy az új Halo az amerikai játékosokat sem hagyta hidegen. A Microsoft szerint több mint 3 millió példány fogyott a Reachből.

Az élen nyitott itthon a FIFA 11

Talán nem nagy meglepetés, a FIFA 11 rögtön letarolta a mezőnyt, még a múlt heti sztárjátékunkat, az F1 2010-et is könnyű szerrel szorította vissza a második helyre. Az új FIFA egyedül Nintendo Wii-n nem tudott az élre kerülni - a Super Mario Galaxy 2-vel még neki is meggyűlt a baja.

Rekordokat döntöget a FIFA 11

Jól sikerült a FIFA 11 rajtja, az Electronic Arts szerint az európai és az amerikai eladások alapján a játék minden idők legjobban nyitó sportjátéka lett. Az új FIFA már 150 millió dollárt hozott a készítők konyhájára, pedig szeptember 28-án kezdték el a boltok először árulni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elégedetten pásztázzuk a heti megjelenési listát: itt az ősz, jobbnál-jobb játékok fognak mostanában megjelenni. Végre itt a Dead Rising második része, jön a FIFA 11 és egy minden eddiginél rockcentrikusabb epizóddal tér vissza a Guitar Hero-sorozat is - lehet hangolni azt a műanyag gitárt!

Premier előtti FIFA 11 bemutató a Saturn Budában

Bár a FIFA idei része csak október 1-jén kerül boltokba, már egy nappal korábban lehetőséged nyílik az új játék kipróbálására; az Electronic Arts premier előtti bemutatóval készül szeptember 30-án, ahol nem csak közelebbről ismerkedhetsz meg a programmal, de egyéni versenyben is indulhatsz!

FIFA 11 - TV-reklámmal erősít az EA Sports

Alig kell már aludni az új FIFA megjelenéséig, az EA Sports következő focijátéka már itt van a nyakunkon. Az Electronic Arts sosem aprózta el a marketinget, most is komoly TV-reklámot forgatott az új részhez, melyben ugyan Dzsudzsák nem, de Rooney, Özil, Iniesta és Benzema szerepelnek.

Elérhető a FIFA 11 és a PES 2011 konzolos demója

Nem is választhatott volna jobb időpontot sem az EA Sports, sem pedig a Konami, hogy legújabb futballjátékuk ez évi formabontását a nagyközönséggel megossza. Végre kiderül, hogy melyik győzedelmeskedik, hiszen igazából nem a felvonultatott csapatok, hanem a kiadók közt dúl a harc.

Ismét megrendezik az EA Sports 4v4 focikupát

Hatodik alkalommal rendezi meg az Electronic Arts az EA Sports 4v4 focikupát, amelyben a versenyző csapatoknak nem csak a pályán, hanem az ősszel megjelenő FIFA 11-ben is meg kell küzdeniük egymással. A kupáról minden versenyző ajándékkal távozhat, nevezési díj pedig nincsen.

FIFA 11 - így leszel profi kapus

Nem mindenki szeretett kapus lenni, anno az iskolában a legbénábbakat állították be a kapuba, mára ez már egyáltalán nincs így. A kapusok a csapat talán legmeghatározóbb emberei. A FIFA 11 külön játékmódot szentel nekik, az új videóban pedig kitanulhatjuk a szakma csínját-bínját.