FIFA 11 , DS, PC, PS2, PS3, PSP, X360

Folytatódik az Electronic Arts focisorozata: a FIFA 11 minden platormra megjelenik majd, a PC-s verzió ráadásul új motorral is frissül!

GC 2010: Új játékmódok a FIFA 11-ben

Bár hangos visszhangot nem is keltet az új FIFA által kínált lehetőségek, néhány igazán érdekes játékmóddal a tarsolyában még élethűbb focit varázsol a monitorokra - erről a Gamescomos trailert vizslatva győződhetünk meg.

GC 2010: Electronic Arts konferencia - élőben, itt!

Véget ért az Electronic Arts GamesCom-konferenciája. Bemutatták a Mass Effect 2 PlayStation 3-as változatát, de azon kívül csak a már ismert címeiket mutogatták. A rendezvény történéseit percről-percre blogoltuk, itt mindent elolvashatsz!

GC 2010: Befutott a Electronic Arts listája

Jövő héten startol Kölnben a legnagyobb európai gamer-vigasság, a Gamescom. Egy olyan nagynevű kiadó, mint az EA, ezúttal sem maradhat ki a jóból. Meg is tudtunk, hogy mely játékokat hozza el, minden elvakult látogató számára.

Orbán és Korda találkozása az Überkonzolban

Orbán szerint a FIFA 12-ben a Felcsút FC is benne lesz, Gyuri bácsi Klárikát véli viszontlátni a Final Fantasy borítóján, Columbo hadnagy pedig még mindig a PSP-jét keresi.

Átalakul a menedzser mód az új FIFA-ban

Drasztikusan átalakítják a menedzser módot a FIFA 11-ben: az eddig ismert változat gyakorlatilag megszűnik, helyette egy alaposan újragondolt karriermódot kapunk.

Utcai foci is lesz a Wii-s FIFA 11-ben

A FIFA 11 Nintendo Wii-s változatában utcai foci is lesz; az előzetes információk alapján úgy tűnik, hogy a készítők a FIFA Street játékmenetét integrálnák a játékba.

Idén már PC-re is next-gen motorral jön a FIFA

A FIFA 11 végre PC-n is megörökli a PS3-as és Xbox 360-as változatok újgenerációs motorját - a nagy hírt maga Peter Moore, az EA Sports fejese jelentette be.

Október elején érkezik a FIFA 11

Pár nappal az amerikai premier után kerül boltokba a FIFA idei epizódja. A készítők bemutatták az új Creation Centre-t, és elvileg még bőven van bejelentenivalójuk.

E3 2010: Mozgóképeken az EA új sportjátékai

Az Electronic Arts komoly változtatásokat ígér, mind a FIFA, mind pedig az NBA idei részeihez - ezekről futottak most be az első fejlesztői naplók.

E3 2010: Befutott az Electronic Arts listája is

Az Electronic Arts a mindenkinek valamit elvet követi a kiállított játékaival: lesz itt atomkemény Bulletstorm és Medal of Honor, meg némi Sims is.