Átalakul a menedzser mód az új FIFA-ban

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Drasztikusan átalakítják a menedzser módot a FIFA 11-ben: az eddig ismert változat gyakorlatilag megszűnik, helyette egy alaposan újragondolt karriermódot kapunk.
Drasztikusan átalakítják a menedzser módot a FIFA 11-ben: az eddig ismert változat gyakorlatilag megszűnik, helyette egy alaposan újragondolt karriermódot kapunk.



A korábbi menedzser módot száműzte az EA Sports, a rajongók visszajelzései alapján építgetik most a srácok az új Career-t, amelyben egy futballista egész pályafutását végigjátszhatjuk majd: először mi magunk rúgjuk a bőrt a pályán, utána játékos-menedzserek leszünk, végül pedig az egész klub vezetése a mi nyakunkba szakad majd. Természetesen az új játékmód kompatibilis lesz az új Creation Centre-rel is.

Túl sok részlet nem látott napvilágot az új móddal kapcsolatban, mindössze a fejlesztők hivatalos blogján mesél az egyik munkatárs a játék azon részéről, mikor a játékos a futballisták ügyeit intézi. Érdekesség például, hogy az igazolások során a klubbal és a kiszemelt játékossal is egyeztetnünk kell, előbbivel az anyagiakat, utóbbival pedig a személyes ügyeket: a beszámoló szerint például Higuain nem akart a Manchesternél játszani, mert nem volt ínyére a költözés - vicces. A kezelőfelület is alaposan átalakul majd, állítólag már-már egy hírportálra számíthatunk, a megújult naptár pedig sokkal áttekinthetőbbé, és így könnyebbé teszi a játékot. A FIFA 11 október 1-jén kerül boltokba.
17.
17.
monster000
#15: Ez csak feltételezés:D Lehet tévedek
16.
16.
JacoB
remélem lesz benne "Debrecen FC" :))
15.
15.
Macifasz
#12: Ez 100%? Ugyan is PC-re is megigérték az újításokat, és nem csak a grafikai motort illetően...
14.
14.
Macifasz
#13: "én a Manchester Uniteddel akaork játszani, nem valami is, noname csapattal."



is helyett kis.:-)
13.
13.
Macifasz
#8: Én is remélem, hogy ez csak egy Légy Profi féle menedzser mód lesz, de megmarad a sima is, magyarán, én a Manchester Uniteddel akaork játszani, nem valami is, noname csapattal. És nem csak barátságos meccset, hanem bajnokságot, kupát, BL-t stb. akarok nyerni a MU-val.
12.
12.
monster000
Ez nem lesz Pc-n, Pcn a régi lesz, ne is reménykedjetek
11.
11.
enalevi
szerintem meg az egesz jatekon kellene valtoztatni,mert mar az utolso 3 fifa teljesen ugyan az.ennyi erovel eleg lenne egy dlc es kesz.
10.
10.
zoli12i
na végre ! Eddig nagyon gyengusz volt és én pedig csak manangerben szeretek menni.
9.
9.
Pantz22
FiFa "Now or Never" - Imádom!!!!

A 10 is sztár volt, és a 11 méltó utódja lesz elődjének.

Türelmetlen várás.....
8.
8.
JacoB
Most ezt nem értem.. akk nem kezdhetem egyből a Real Madriddal?

Hanem elkell kezdenem egy db játékossal?:S vagy ez csak egy új játékmód mint a Légy Profi , remélem hogy egyből lehet kezdeni bármelyik csapattal és nem nekünk kell" rúgnunk a bőrt", de azért az jó hogy az átigazoláson alakítanak ;) mert már azért 07-10-ig nem javítottak semmit a fifan csak a dizájnt meg belerakták a légy profit. Meg azt remélem hogy mondjuk elmegyek 2014-ig és nem fogynak el a játékosok mert megöregednek..
7.
7.
tomi07
Na ez jól hangzik!Tényleg minden évbe nagyon keveset változott.
6.
6.
arshavin23
Végre itt is javul,a PES10 ben sokkal jobb Manager mód volt...
5.
5.
ilor14
engem kicsit se érdekel de hát megnézem majd milyen lesz
4.
4.
brolin10
Jó lesz remélem.A réginél kicsit vicces volt szerintem h teljesen ismeretlen menedzserel akár a Realt v mondjuk a MU-t is választhatjuk.
3.
3.
david512
király lesz már nagyon várom

2.
2.
bzsp
örülök, h változtatnak rajta, az utóbbi 3 fifánál nem játszottam végig a karriert, annyira monoton lett a végére.
1.
1.
X360_FaNbOy
Jól hangzik, nekem a régi is tettszett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...