Dead Nation PS3

A Super Stardust készítőinek játéka, amelyben egy vírus kirobbanása után a földet ellepték a zombik. Csak PSN-en elérhető, kooperatív mókára kihegyezett hent-parádé.
1624971600

Felvásárolta a Housemarque csapatát a Sony

Nem csillapodik a PlayStation Studios éhsége, hiszen újabb fejlesztőcsapatot kebelezett be a cég. Ezúttal azzal a finn brigáddal bővült a vállalat portfóliója, akiknek legutóbb a PlayStation 5-exkluzív Returnalt köszönhettük.
1509609600

Csalódott, és stílust vált a Nex Machina-csapat

A Nex Machinát is jegyző Housemarque több mint húsz éve szállít játéktermi ihletésű címeket. Az üzlet viszont a kritikai siker ellenére sem megy, ezért úgy döntöttek, hogy stílust váltanak.
1398076205

Dead Nation PS Vita teszt

Több mint három év után döntött úgy a Sony, hogy a kézi konzolra is elhozza zombi ölős PSN-es játékát, a Dead Nationt. Egy hétig mészároltunk szinte alvás nélkül, nézzük hát, hogyan sikerült portolás.
1393857000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a South Park-rajongóké, és pont: pénteken landol a boltok polcain a várva-várt South Park: The Stick of Truth, amiben a bogyókák szerepjátékos kalandjaiba keveredünk majd.
1393589400

Frissítve: Tomb Raidert kapnak a PS Plus-tagok

Nem hivatalos a hír még, de ugyanonnan szivárgott ki a PlayStation Plus márciusi ajándékainak listája, ahonnan a februári is. Ez alapján a Tomb Raidert is megkapják a PlayStation 3-tulajok.
1378484220

Készül a Dead Nation folytatása?

Nagyon úgy fest, hogy készül a Dead Nation folytatása, az új rész ráadásul PlayStation 4-re érkezik. A bejelentést a Housemarque kezdte el teaselni az új Resogun-traileren keresztül.
1370931591

E3 2013: Nyolcvanöt PS Vita-játék jön idén

A PlayStation Vita még csak teljes életciklusának kezdetén van - mondta Jack Tretton, a SCEA vezérigazgatója a Sony ma hajnali sajtótájékoztatóján. Köztük lesz a már régóta emlegetett The Walking Dead: 400 Days is.
1360584037

Már készül a Dead Nation 2?

A Housemarque sokat markol, legalábbis a nemrégiben napvilágot látott koncepciós rajzok alapján. Grafikusuk művei között szemezgetve utalást találunk a Dead Nation 2-re, egy The Walking Dead és egy Superman címre is.
1315461607

DLC-t kap a Dead Nation is

A Sony Welcome Back programjának keretében talán sok PS3-tulaj ingyen hozzájuthatott a Housemarque zombigyilkolós játékához. Többen talán már végig is tolták az arcade cuccot, ám jön az utánpótlás egy letölthető tartalom formájában. Új kihívások, új ellenségek és új cuccok várják a rajongókat.
1305633648

Ingyen játékok a nem magyar PSN-usereknek

A Sony végre pontosan felfedte a Welcome Back program keretében ingyenesen letölhető játékok listáját. Az elmúlt hetekben a mennyei mannától megfosztott PSN-felhasználók ezek közül választhatnak ki kettőt, mintegy engesztelésképpen a szolgáltatás szüneteléséért. Persze a magyarok ismét kimaradnak.