Kinect Sports X360

Igaz, ha már van Wii Sports, miért ne lehetne a Kinect Sports is? Röplabda, box és foci... és ez csak egy része a felhozatalnak.

A Kinecté lesz a játékipar legnagyobb startja

A Microsoft eddig is hajlamos volt durván szuperlatívuszokban beszélni a Kinect kapcsán, nem véletlenül, hiszen irdatlan mennyiségű pénzt ölnek a kiegészítőbe. Most azonban megtudtuk, hogy a cég szerint ez lesz a játékipar valaha látott legnagyobb startja.

Elkészültek az első Kinect-tévéreklámok

A Microsoft korábban többször is azt nyilatkozta, hogy nem fognak kispályázni a Kinect marketingkampányával, ennek fényében nem is annyira meglepő, hogy kapásból három tévéreklámot készítettek a mozgásérzékelős kamera húzócímeihez. Megerősítették a Sky Player Kinect-támogatását is.

Mozgásban az új Xbox 360 dashboard

Nem titok, hogy a menüpontok elhelyezkedése némileg leegyszerűsített formában kerül megvalósításra a Kinect startjával egy időben - erre hívja fel a figyelmet az új Xbox 360 dashboardot bemutató videó. Ügyelve arra, hogy a mancsunkkal hadonászva is viszonylag könnyedén tudjunk kotorászni a kezelőfelületen.

Túl nehéz lenne másolni a Kinectet

A Microsoft szerint szinte megoldhatatlan technikai problémákba ütközhetnek azok a versenytársak, akik valamilyen módon megpróbálnák utánozni a mozgásérzékelős cucc szoftverét és erejét. Szóval kedves kínai üzemek, inkább ne is pocsékoljátok az időtöket!

Képlopatok az új Kinect dashboardról

Elkezdődött a Kinect-kompatibilis új Xbox 360 dashboard bétatesztelése, a meghívottakat pedig láthatóan nem nagyon tartotta vissza a titoktartási szerződés, így néhány tévéről lőtt képen láthatjuk viszont, milyen változások érik majd a konzol kezelőfelületét.

GC 2010: Megvan a Kinect európai dátuma

A Microsoft végre hivatalossá tette a mozgásérzékelős kütyü hivatalos európai megjelenési dátumát, mely alig egy héttel az amerikai premier után esedékes. Mivel az új Xbox 360 250GB igen sikeres, a Kinecttel kapcsolatban is hatalmas eladásokat várnak.

A HWSW is kipróbálta a Kinectet

A videojáték-konzolok irányítási rendszerét többnyire a lehető legegyszerűbb módon próbálják megoldani a gyártók, mégis van, akinek nem áll kézre a kontroller, nem tudja megkülönböztetni a gombokat, ügyetlen a mini joypaddel - írja a HWSW.

A Microsoft megerősítette a Kinect árát

Eddig kellett várnunk a redmondiak hivatalos álláspontjára, a korábban számításba jött árak nem voltak túlzóak, tényleg 150 dollárba fáj az új technológia.

A legújabb videón is pontatlan a Kinect

Hiába nyilatkozták azt a beavatott japán fejlesztők a múlt hétvégén, hogy nyoma sincs lagnak a Kinecttel játszva, a legújabb videó még mindig mutat hiányosságokat.

E3 2010: Elkészült az első galériafrissítés

Brutális képfelhozatal! Assassin's Creed, Bodycount, Bulletstorm, Metal Gear Solid, Shogun 2, HAWX 2, Ghost Recon, Crysis 2, Driver és még sok más érdekesség!