Rayman Origins , 3DS, PC, PS3, Vita, X360

Az új Rayman visszatér a gyökerekhez, Michel Ancel legújabb remekműve igazán ígéretes.
1455107400

Frissítve: Ubisoft-játékok az új Humble Bundle-ben

Elrajtolt a legfrissebb Humble Bundle akció, amelyben a Ubisoft játékai kapták a főszerepet. Noha a Tom Clancy-címekkel kétszer is találkozhattatok így a közelmúltban, most Assassin's Creed és Rayman is került a kalapba.
1406894400

Gőzerővel készül a Beyond Good & Evil 2

A Rayman alkotója, Michel Ancel új indie stúdiót alapított Wild Sheep néven, ám a Ubisoft Montpelliernél betöltött állását sem hagyja ott. Annál is inkább, hiszen a franciák szerint már teljes erőbedobással készül a BG&E 2.
1378482960

Masszív Ubisoft-szivárgás péntek estére

Egy kínai fórum szellőztetett még néhány eddig be nem jelentett Ubisoft-címet. Ha hihetünk a pletykáknak, a PS Vitás Assassin's Creed III: Liberation is megjelenik asztali konzolokra.
1361813400

Michel Ancel távozásáról pletykálnak

Egy francia lap értesülései szerint a Michel Ancel a Rayman Legends befejezése után elhagyná a Ubisoftot. A kiadó cáfolta a híreket, igaz, nem annyira egyértelműen, hogy ne adjon alapot a további találgatásoknak.
1352232235

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Visszasírjuk majd az elmúlt két hetet, ez a néhány nap valamivel szerényebb lesz a szokásos őszi felhajtáshoz képest - na, nem mintha nem lenne mivel játszani. Az aktuális csúcscím egyértelműen a Halo 4, Master Chief visszatért, és jobb formában van, mint valaha!
1347463847

A Steam és az Origin babérjaira törhet a Uplay

A Ubisoft digitális áruháza, a Uplay jelenleg a kiadó kínálatából származó címeket árusítja, ám ez változhat a jövőben. A franciák fejese, Stephanie Perotti elárulta, hogy már erősen gondolkoznak azon, hogy third party játékokat is elérhetővé tesznek a szolgáltatáson keresztül.
1338734010

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő hét az E3-é, de azért lesz mivel játszani két bejelentés között. Végre boltokba kerül a gravitáció manipulálását középpontba helyező Inversion, megkésve, de jön a Game of Thrones szerepjáték, és a Bang Bang Racing képében magyar fejlesztésű anyag helyet kap a felhozatalban!
1337180893

Nyereséges a Ubisoft, köszi, Ezio!

A Ubisoft nyereséggel zárta az elmúlt pénzügyi évet, ebben túlnyomórészt az online csatornákon érkező bevételek és a hardcore játékok játszottak közre. Az Assassin's Creed legújabb részéből tetemes mennyiséget szállítottak le a boltoknak, de tarolt az új Driver és a Rayman is.
1335254404

Rayman-folytatás vámpírokkal és szellemekkel?

A Kotaku birtokába jutott marketing-felmérés szerint világossá válik előttünk, hogy az esetleges Rayman Origins folytatásában sárkányokkal, vámpírokkal és szellemekkel akasztjuk össze a bajuszt - legalábbis a magazinhoz befutott conceptek ezt sugallják. Jó hír, hogy a Ubisoft gondolkodik rajta.
1332828000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetek pörgése után kicsit meg lehet pihenni, ez a néhány nap sokkal kevésbé lesz húzósabb, mint a korábbiak. Lesz azért egy-két érdekes megjelenés, de azért ezektől senki nem fogja hanyatt vágni magát. A Ridge Racer Unboundeddel mindenképpen teszünk majd egy próbát!