Rayman Origins , 3DS, PC, PS3, Vita, X360

Az új Rayman visszatér a gyökerekhez, Michel Ancel legújabb remekműve igazán ígéretes.
1321012800

Segítheti a Rayman: Origins sikere a BG&E2-t

Továbbra sem teljesen tiszta, hogy mi a helyzet a Beyond Good & Evil 2-vel. Michael Ancel egyszer azt mondja, hogy készül, máskor azonban a Ubisoft fejesei nyilatkozzák azt, hogy semmit nem tudnak róla elmondani. A Rayman: Origins sikere azonban segíthet a játék elkészültében.
1320827400

Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.
1319209227

Michel Ancel az új Rayman: Origins trailerben

Alacsonyan szállnak a Rayman: Origins kedvcsinálók az utóbbi időben, nem győzzük lekapkodni őket. Az új előzetes azért is érdekes, mert egy mókás helyzetben feltűnik benne Michel Ancel, a sorozat atyja is. Szimplán frankó dolog és tényleg megérdemli a csóka a cameót.
1318845645

Rayman: Origins - így pukkantsd ki az ellenséget

A legújabb Rayman: Origins trailerben elsősorban a harcon lesz a hangsúly. Aki nem tudná, eme bájos platform cucc nem a vérrel és a leszakadt végtagokkal hódít, hanem azzal, hogy a legyőzött ellenséget úgy pukkanthatjuk ki, mint egy buborékot. Pláne kooperatív módban lesz nagy móka.
1317204037

Rayman Origins - trailer a világ körül

Bár Michel Anceltől leginkább a Beyond Good & Evil folytatását várjuk nagyon, az úriember mindenek előtt a Rayman-sorozat megreformálásával tölti minden idejét. Ami nem is a reformokról szól leginkább, hanem arról, hogy a sorozat visszatér a gyökerekhez: oldalnézetes, bájos játék lesz belőle, mint régen.
1311332441

Rayman Origins - befutott a Comic-Con trailer

Michel Ancel bácsi ezúttal a Rayman-sorozat feltámasztását tűzte ki maga elé, pedig egy Beyond Good & Evil 2 lepellerántásnak is tudtunk volna örülni. Ha már így alakul, tekintsük meg az amerikai képregény-fesztivál apropóján készült kedvcsinálót, mely nem is sikerült olyan rosszul.
1307445300

E3 2011: Rayman-újdonságok a Ubisoftnál

A francia kiadó a saját konferenciáján mutatott egy bőséges gameplay demót az oldalnézetes, meseszép grafikájú Rayman: Originsből, emellett azt is bejelentette, hogy folytatódik a Raving Rabbids sorozat - ezúttal kizárólag Xbox 360-ra jön az új játék, amely a Kinect támogatását is élvezni fogja.
1307436453

E3 2011: Ubisoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

A franciák is bulit tartottak, szokás szerint jó későn - igaz, a tavalyi, hajnali konferenciájukat most nem überelték. Mindenesetre a Ubisoft is számos finomsággal készült, volt Ghost Recon, Rayman és természetesen Assassin's Creed is - ezt a rendezvényt is liveblogoltuk, természetesen.
1304787600

Mégis dobozos játék lesz az új Rayman-epizód

A korábbi tervekkel ellentétben mégis dobozos formában jelenik majd meg a Rayman-sorozat következő része, az Origins. Az előzményeket taglaló játékot eredetileg epizodikusan, letölthető formában adták volna ki, de Michel Ancel szerint váltottak, mert a rajongók igazi folytatást akartak.
1293903076

A Ubisoft játékhősei is ünnepelnek

A francia kiadó összeszedte legjobb frencsájzainak ikonikus karaktereit, és belezsúfolta ebbe a humoros videóba, így kívánnak nekünk Kellemes Ünnepeket. Bizonyára sokunk számára mond valamit Ezio neve az Assassin's Creedből, de itt vannak a Raving Rabbits vérnyulai és persze Perzsia Hercege.