Milo and Kate

Peter Molyneux Kinectet használó játéka, melyben egy 12 éves kisfiúval beszélgethetünk a képernyőn keresztül, figyeli gesztusainkat, soha nem látott interakcióval és intelligenciával ruházták fel.
1331798454

Molyneux: az ipar nem állt készen a Milo-ra

Három éve, a Kinect bejelentésekor demózták a mozgásérzékelős technológia segítségével a Lionhead Project Milo névre keresztelt alkotását, melyben egy barátságos kisfiúval pacsizhattunk le a folyóparton. Peter Molyneux szerint nem a technológia miatt törölték, hanem a koncepcióval volt baj.
1331125158

Peter Molyneux elhagyja a Lionheadet

Peter Molyneux elhagyja az általa alapított Lionheadet, és egyúttal lemondott a Microsoftnál betöltött pozíciójáról is. A Fable: The Journey munkálataiban továbbra is részt vesz majd tanácsadóként, egyébként pedig egy független vállalkozást indít, és ott folytatja pályafutását az 52 éves mester.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1285256229

Lelőtték Molyneux Milo projektjét?

Peter Molyneux és a Lionhead Milo projektje hihetetlenül ambiciózus próbálkozásnak tűnt, noha nem tudjuk pontosan, hogy játéknak vagy csak techdemónak szánták a készítők. Elképzelhető, hogy ez már nem is fog kiderülni: a pletykák szerint a projektet tegnap leállították.
1279092360

Milo & Kate újra megmutatta magát

Molyneux mester az oxfordi TEDGlobal 2010 konferenciáján újra bemutatta a Milo játékot, és techdemó helyett tényleg teljes értékű játékká forrta ki magát.
1278006360

A Kinectimals nem használja a Milo technológiáját

A Kinect egyik nyitócíme, az állatbabusgatós Kinectimals, a korábbi pletykáktól eltérően nem használja a Lionhead Milo & Kate techdemójában látott technológiát.
1277824920

Milo & Kate - techdemó, és nem rendes játék

Bár a Peter Molyneux által tavaly bemutatott Milo & Kate munkacímet viselő projekt rendkívül jól demonstrálta a Kinect képességeit, igazi játék sosem lesz belőle.