Street Fighter X Tekken IPHONE, PC, PS3, Vita, X360

A Capcom és a Namco népszerű verekedős játékainak hősei ezúttal egy játékban esnek egymásnak. Csodás crossover!
1341918003

Tekken x Street Fighter - ebben a generációban

A Street Fighter X Tekken crossover után előtérbe kerül a két univerzum összeeresztésének következő lépcsőfoka, a Tekken x Street Fighter. Katsuhiro Harada producer megerősítette, hogy még Xbox 360-ra és PS3-ra jelenik meg a verekedős játék - nem lesz nextgen cím. Hála az égnek?
1341755971

Street Fighter X Tekken - jönnek az új karakterek

Valószínűleg egyetlen rajongó számára sem ismeretlen a sztori, hogy mennyire tudatosan készült a Capcom a Street Fighter X Tekken megjelenésére: az új karaktereket tartalmazó DLC-t nemcsak kitervelte, de jó előre el is készítette, és rátette a játék lemezére - közben csak a hónap végétől játszhatunk velük.
1341052188

Street Fighter X Tekken - képeken a Vita-verzió

Októberben érkezik a Street Fighter X Tekken PlayStation Vitára írt változata, ami nemcsak a legkiterjedtebb formában varázsolja majd hordozható platformra a verekedős játék által nyújtott élményt, de a második legnagyobb karaktergárdát maga mögött tudó Capcom-játék is lesz egyben.
1339758000

iPhone-ra jön a Street Fighter X Tekken

Újabb platform meghódítására készül a Capcom és a Namco Bandai közös szerelemgyereke, a Street Fighter X Tekken még idén nyáron megjelenik az iOS operációs rendszerrel telepített okostelefonokra és tabletekre. Természetesen a játékélmény a régi, a játékmenetet viszont érintőkijelzőhöz igazították.
1334127636

Mozgásban a PS Vitás Street Fighter X Tekken

A Capcom bejelentette, hogy a Street Fighter X Tekken PlayStation Vitára érkező verziója igazi cross-platform cím lesz, tehát a játékosok közösen játszhatnak majd a PS3-as felhasználókkal. A hírt egy új videó is megerősíti, valamint egy klassz CG trailert is bezsákoltunk a bunyós játékból.
1333701841

Verekedős játékok bajnoksága a PlayIT!-en

Elég jónak mondod magad Mortal Kombatban? Mindenkit lealázol a Street Fighter X Tekkenben? Itt az ideje, hogy rendezett keretek között tedd próbára magad a holnapi napon esedékes PlayIT-en, a Millenáris Park B épületében! Ha te kerekedsz felül több forduló után, értékes nyereményekkel gazdagodhatsz!
1333522800

Capcom: nincsen baj a lemezre pakolt DLC-vel

Logikailag védhető, egyébként pedig tenyérbemászó indokkal rukkolt elő a Capcom azon kritikák kapcsán, amiket a rajongók a játékok lemezére pakolt, lezárt extra tartalmakról fogalmaztak meg. Mi a rosszabb: ha a későbbi DLC már rajta van a lemezen, vagy ha külön kell letöltenünk?
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1333108800

Visszavonul egy időre a Street Fighter atyja

Yoshinori Ono, a Street Fighter-széria atyja múlt héten került kórházba, miután az egészségügyi állapota jelentősen megromlott - a mester a minap maga is megerősítette, hogy egy időre visszavonul, és másra bízza a verekedős sorozat istápolását. Jobbulást kívánunk neki!
1331198990

Street Fighter X Tekken teszt

A világ tévéhíradói egyszerre számolnak be az eseményről. Egy meteor tart a Föld felé. Az apró kőtől félni azonban nem kell, talán elég a légtérben, de ha mégsem, lakatlan területre fog becsapódni, az Antarktiszen nincs miben kárt okoznia. Fellélegezhet hát mindenki, az emberiség tovább fog élni.