Street Fighter X Tekken IPHONE, PC, PS3, Vita, X360

A Capcom és a Namco népszerű verekedős játékainak hősei ezúttal egy játékban esnek egymásnak. Csodás crossover!
1330945210

Itt a Street Figther X Tekken nyitóanimációja

A verekedős címek kedvelői örülhetnek, elvégre a héten érkezik a két népszerű univerzum harcosait összeeresztő crossover, a Street Fighter X Tekken. Befutottak az első kritikák és a játék akciódús intrója is - nem titkoljuk, a Capcom mindig is jól értett a hatáskeltéshez.
1330441200

Monopoly készül a Street Fighterből is

Nincsenek statisztikai adataim arról, hogy vajon mennyivel csökken (már ha csökken) a Monopoly népszerűsége, de ha tippelnem kéne, azt mondanám, rohamos mértékben. Ugyanis nem tudok rá más épeszű indokot felhozni, miért készül belőle még Street Figter kiadás is.
1329292800

Street Fighter X Tekken - megvan a PC-s dátum

Az év verekedős játékáért vívott harcot valószínűleg a Soul Calibur V és a Street Fighter X Tekken vívja majd meg. Utóbbi megjelenése már egészen közel jár, így a Capcom bejelentette az utolsó négy karaktert, valamint hivatalossá tette a PC-s megjelenési dátumot is.
1327665639

Pac-Man a Street Fighter X Tekkenben

Ha lehetne fokozni a Capcom crossoverjét, akkor eme kívánalomnak is megfelel a Street Fighter X Tekken PlayStation 3-as és PS Vitás verziója. Olyan klasszikus exkluzív játékhősökkel erősít a cím, mint Mega Man és Pac-Man, azaz a nyolcvanas évek legendáit köszönthetjük újra.
1326903260

Új trailerekkel erősít a Street Fighter X Tekken

Új előzetesekkel jelentkezett a Street Fighter X Tekken, amikben újabb játszható karakterekről hullt le a lepel, sőt: még azt is ki lehet következtetni belőlük, hogy mely harcosokat jelenthetik majd be a közeljövőben a Capcom illetékesei. A Street Fighter- és a Tekken-széria összecsapására márciusban kerül sor.
1324567800

Csajok az új Street Fighter X Tekken előzetesben

A keményarc fószerok után ideje előkapni a csajokat is, hiszen egy japán verekedős játéknak félig az a lényege, hogy mindenféle helyes anime nyuszit nézegethessünk, miközben szétütjük a másikat. Nos, az új előzetes a női nem képviselői közé enged némi betekintést.
1318780439

Ilyen lesz a Street Fighter X Tekken gem-rendszere

Éppen csak tegnap számoltunk be arról az örömteli eseményről, hogy a Capcom bejelentette: PC-re is jön a Street Fighter X Tekken, a konzolos verziók pedig már márciusban megjelennek. Akkor azt ígértük, hamarosan jön egy bemutató az új gem-rendszerről. Nos, itt van.
1318662000

Street Fighter X Tekken megjelenés, jön PC-re is

Mondhatjuk, hogy a jövő év legjobbnak ígérkező verekedős játéka a Street Fighter X Tekken? Már csak azért is, mert két ekkora franchise összehozására nem volt példa azóta, hogy a Mercedes-AMG és a McLaren közösen elkészítette az SLR-t. Megvan a végleges megjelenési dátum.
1316523600

Street Fighter X Tekken - még egy kis Pandora

A Namco Bandai láthatóan nem csak a két játék karaktereit és némileg a sztoriját próbálja összehozni egymással, de azon is ügyködnek, hogy valahogy a játékmenetben is találjanak egy közös nevezőt. Éppen ezért született meg az izgalmas meccseket ígérő Pandora-mód.
1316448000

TGS 2011: Street Fighter X Tekken - Cole akcióban

Ahogy arról az E3 során már beszámoltunk a Street Fighter X Tekken a PlayStation Vitára is elkészül majd, ráadásul a kézikonzolos verziónak egy különleges vendégszereplője is lesz Cole MacGrath, az inFamous főhősének személyében. A következő trailerben a kollégát is láthatjuk harc közben.