Pac-Man a Street Fighter X Tekkenben

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 27.
  • Hír
Link másolása
Ha lehetne fokozni a Capcom crossoverjét, akkor eme kívánalomnak is megfelel a Street Fighter X Tekken PlayStation 3-as és PS Vitás verziója. Olyan klasszikus exkluzív játékhősökkel erősít a cím, mint Mega Man és Pac-Man, azaz a nyolcvanas évek legendáit köszönthetjük újra.

A crossover-szellemisége a szórakozás, a fejlesztőcsapat nem zárkózott el attól, hogy a Capcom és a Namco bunyós címeinek hőseihez csatlakozzon két, kicsit bugyuta hős is, Pac-Man és Mega Man. A nyolcvanas évek nagy sztárjai igazán elemükben lesznek a Street Fighter X Tekkenben, de csak akkor, ha a PS3-as vagy a PS Vitás verzió mellett döntesz, ahol még ott lesz Cole is az inFamousből. A cím amúgy is elég veszélyes, pláne még ha a szellemzabáló gömböc, Pac-Man is beleszól a nagyok párharcaiba. Csekkold a képeket és a videót!

A játék márciusban érkezik konzolokra és PC-re.

27.
27.
Yanez
#22: Az MK könnyen unható?Tiz év után újra MK-t vettem és azóta sem tudom letenni.Egy játékkal sem játszottam még ennyit(nextgen konzolokon),lassan már egy éve tolom,te pedig azt mondod könnyen unható???Szerintem itt sokan egytértenek velem.
25.
25.
Geri419
Másnak is feltűnt, hogy akit Pac-man irányít, az mokujin?:D
23.
23.
Norbi-wan
Viszont hogy aktuális legyek. Ezek a karakterek nagyon bénák
Megaman: Egy elhízott latex cosplay-be öltözött pedofilnak néz ki. :D

Szerencse hogy csak PS-re adják őket. Mondjuk az Infamous főhőse jöhetne box-ra is.
22.
22.
Norbi-wan
#18: Nem értek veled egyet, tudtommal eladások tekintetében a Street Fighter 4 jobban szerepelt mint az MK, valamint mindenki a Street Fightertől lopkodja az ötleteket már a kezdetek óta :D.

A Street Fighter szerintem jóval kreatívabb fejlesztőkkel vannak megáldva mint az MK (mondjuk az X-ray jó volt), valamint az MK könnyen unható amit az SF-ről nem lehet elmondani.
21.
21.
p3ti
Ezt vhogy nem tudom hová tenni , ennek annyi értelme volt mint a nem oda való karaktereknek a mortal kombatban... De gondolom poénnak szánták . Legalább van ilyen opció is a játékban
20.
20.
HellaJay
Csak annyit fűznék hozzá, hogy a tavalyi EVO-n kb háromszor annyi embert érdekelt az SF4 mint a T6 és az MK9 együttvéve, streamen és a helyszínen egyaránt.
Nem értem miért kell ennyire hangoztatni a kisebbségi komplexusaitokat, pont arról kéne ennek az egésznek szólnia hogy a két franchise rajongói találkoznak, nem pedig a szarrágásról.
19.
19.
Kocsis92
arról beszéltek h fogadjuk már el mindenki saját véleményét egy egy játékról, de közbe pont ti ne mfogadjátok el JohhnyHUN-ét... szerintem is gagyi az SF és jól mondta valaki, nagy múltja van. de pont ez a baj, hogy csak MÚLTJA
18.
18.
Quent1n
#10: A műfaj KORONÁZOTT királya az MK most. Ezvan. Az, hogy neked jobban bejön az SF egyéni dolog, tény, hogy nem egy szar játékról beszélünk. :) De a piacon jelenleg az MK a legjobb verekedős cím objektív szempontok szerint.


Nekem ami nem tetszik a játékba az a rengeteg villodzás meg a megtört mozdulatsorok. Meg a grafikán lehetne mit hegyezni még. De amúgy nem vészes cucc ez az SF sem. :)
17.
17.
keiji maeda
megamen mér egy perverz roszkinézetű faszi ? ?
16.
16.
Mortis
Pac-Man-nel mindenkit fel fogok falni. Hamm. :)
15.
15.
Gengszter
MegaMan a legnaggyob forma :D
14.
14.
giga321
#10: Ugyanígy érzek :)
12.
12.
hakydakillah
Hát ezek a karakterek elég furák nekem ebben a játékban, na de ők tudják… :-D
8.
8.
nero66
#4: Én nem mondom, hogy jobb az MK meg a Tekken a SF-nél, mert mind a 3 játéknak megvannak a kinézeti és a játékmeneti sajátosságai... Pl.: MK-ban a kivégzések és a nehéz kombók, a Tekken már megint más az oldalazással....) Én se kötekedésből mondtam, csak megosztottam a véleményemet és sztem mind a 3 game nagyon jó :DDD
5.
5.
giga321
Legalább megjelenik pc-re is ennek örülök csak ,de hogy pacman mit keres ott meg az a 2 macska lolXD.
3.
3.
FekaFOB
Nem is baj, hogy ez a két nyommer csak a PS-es verziókban lesz.
Aki SF-et tol az pedig lentebb ne adhatja? Mivan?
1.
1.
Yanez
Vicces és egyben fasza,de a game igy se érdekel.MK forever!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...