GRID 2 PC, PS3, X360

A legendásan látványos és pörgős autóverseny folytatása már készül a Codemasters berkein belül.

GRID 2 - mozgásban az Audi R8 LMS

A Codemasters jóvoltából újra betekinthetünk a GRID 2-be, ezúttal Algarvén nyomhatunk le egy időfutamot az Audi R8 volánja mögött. Mindezek mellé befutott a kibővített multis előzetes is. Csapjunk a lóerők közé!

GRID 2 - akcióban a BMW M-széria

Nem unatkoznak azok, akik a GRID 2 újabb látnivalóira kíváncsiak. Ezúttal a bajor autógyár szerelmeseinek kedvezett a Codemasters, elvégre a BMW M-szériájának darabjai kerülnek terítékre.

GRID 2 - részletek a mesterséges intelligenciáról

A Codemasters nem csak azt szeretné elérni, hogy a riválisaink jellegzetes viselkedéssel és furcsa szokásokkal legyenek megáldva, hanem szükségszerűen, külső nyomásra taktikát is válthatnak.

GRID 2 - teaseren a multiplayer

A Codemasters eltökélt szándéka, hogy gatyába rázza az autóversenyek többjátékos mókáját. A GRID 2 RaceNet keretrendszer köré épülő multiplayer módjáról most egy több mint egyperces előzetest kaptunk.

GRID 2 - részletek a multiplayerről

A Codemasters végre lerántotta a leplet a GRID 2 többjátékos szegmenséről. Az online mókát a RaceNeten keresztül élvezhetjük, akár 12 játékos egyidejű részvételével, kilenc játékmódban. Látnivalókkal is szolgálhatunk.

GDC 2013: GRID 2-látnivalók érkeztek

Egy trailert és néhány screenshotot tudunk mutatni a GRID 2-ből: ezúttal néhány európai pálya kerül terítékre, kapunk egy kis csapatbemutatót, és négy verdáról is lehull a lepel.

GRID 2 - egy amerikai álom

Új videósorozatot indított a Codemasters a GRID 2 kapcsán. A World Series Racing első részében az amerikai álommal ismerkedhetünk meg - magyarul a jenki izomautókat nézhetjük meg éles körülmények között.

GRID 2 - terítéken Barcelona és a Red Bull Ring

Folyamatosan záporoznak a gameplay-jelenetek a GRID 2-ből. A hétvégi éjszakai verseny után most a barcelonai vonalvezetést vehetjük szemügyre, valamint körözgetünk a Red Bull Ringen is.

GRID 2 - éjszakai verseny Chicagóban

Az éjszakai versenyeknek van egy sajátos hangulatuk - naná, hogy a GRID 2-ből sem hiányozhatnak a versenyek lámpafényes verziói. Csaknem négy percen keresztül csodálhatjuk meg a chicagói pályavonalat.

Látnivalókon a GRID 2

Megérkezett a múltkori rettenetesen hosszú teaser még hosszabb változata, kaptunk videopreviewt gameplay jelenetekkel dúsítva, és kilenc screenshot is került a galériánkba a GRID második részéről.