GRID 2 PC, PS3, X360

A legendásan látványos és pörgős autóverseny folytatása már készül a Codemasters berkein belül.

GRID 2 - negyvennégy másodperc száguldás

A Codemasters határtalan keggyel rendelkezik. Útjára bocsájtott egy 44 másodperces teaser trailert a májusban megjelenő GRID 2-ből. Rövid, de tömör élvezetet kínál a cím szerelmeseinek - kell ennél több mára?

GRID 2 - megvan a megjelenési dátum

A Codemasters elárulta végre a GRID 2 végleges megjelenési dátumát: a játék május végén landol a boltok polcain, és bár lesz belőle különleges kiadás is, még nem tudni, hogy mit rejt majd.

GRID 2 - játék és valóság egy McLarennel

A Codemasters végre megtörte a csendet, és új előzetest tett közzé a készülő GRID 2-ből. A következő percekben kocsikázunk egy kicsit a valóságban egy McLaren MP4-12 volánja mögött, majd ugyanúgy a játékban is.

Leépítések várhatók a Codemastersnél

A Codemasters pénteken megerősítette, hogy átszervezésekre készül, amik a digitális fejlesztéssel és kiadói feladatokkal foglalkozó csapatokat érintik főleg. A kiadó szerint az új játékokat nem érinti hátrányosan mindez.

GRID 2 - négy screenshot érkezett

Még csak most bontottuk ki a Codemasters karácsonyi ajándékát, amely itt hevert a tűlevelétől megfosztott fenyőfa alatt. A csomagban négy képet találtunk, amit most nyájasan át is nyújtunk Nektek.

GRID 2 - acsivadászoktól jönnek az achievementek

Példátlan lépésre szánta el magát a Codemasters, a GRID 2 achievement- és trófealistáját ugyanis az Xbox 360 Achievements és a PS3 Trophies munkatársai rakják majd össze.

Dinamikusan változó pályákkal jön a GRID 2

A múlt héten lezajlott Eurogamer Expón a Codemasters képviselői lerántották a leplet a LiveRoutes nevű fícsörről, amely körről-körre megváltoztatja az adott pálya vonalvezetését a GRID 2-ben. Némi változatosságot csempész a monotonnak tűnő körözgetésbe - lássuk élesben is!

GRID 2 - versenyzés Chicagóban és Kaliforniában

Az autós produktumok rajongói örülhetnek, hiszen egy régóta várt cím közelít a megjelenés felé. Ráadásul a GRID 2-t újfent mozgásban élvezhetjük, mivel két játékmenet-felvétel landolt az Eurogamer magazin jóvoltából. Chicago a városi versenyek Mekkája, míg Kalifornia a tengerparti kocsikázásról híres.

Három kép érkezett a GRID 2-ből

Valószínűleg sokan hálát adnak, amiért a Codemasters végre nem új DiRT-látnivalókkal "fárasztja" a rajongókat, mostantól a rendszeres frissítések címén új képeket és videókat várunk a GRID folytatásáról! A minap három új screenshot érkezett a várva-várt anyagból, csekkoljátok őket gyorsan!

GRID 2 - tudatos volt a sokéves csúszás

A Codemasters arcade autóversenyére már évek óta várnak a rajongók. A fejlesztők azóta sem unatkoznak: két DiRT-epizódot is kaptunk, amely elsősorban a showelemekre épült. A GRID 2 viszont a versenyzés szellemét szeretné bemutatni - tudtuk meg a játék produceréről.