GRID 2 PC, PS3, X360

A legendásan látványos és pörgős autóverseny folytatása már készül a Codemasters berkein belül.

Íme, a PlayStation Plus decemberi ajándékai

A Sony is elárulta végre, milyen ajándékokkal várja a PlayStation Plus-előfizetőket a következő hónapban: PS3-on a GRID második részének, PS Vitán pedig a Grand Theft Auto: Liberty City Storiesnak lehet örülni.

Készül a GRID 3?

Elképzelhető, hogy nem kell olyan sokat várni a GRID folytatására, mint legutóbb: a Codemasters egy friss blogbejegyzése alapján többen azt tippelik, hogy készül a harmadik rész.

GRID 2 - tölthető a Demolition Derby

A Demolition Derby egy új játékmód minden GRID 2-tulaj számára. A roncsderbit egy ingyenes DLC formájában tehetjük magunkévá - PC-n és Xbox 360-on már most, a PS3-asoknak még egy hetet várni kell rá.

GRID 2 - visszatér a Demolition Derby

A Codemasters autós játékának DLC-áradata nem áll meg, de legalább meghallgatták a rajongók visszajelzéseit. Egy ingyenes kiegészítő formájában visszatér a Demolition Derby, de kapunk még autókat és új pályákat is.

GRID 2 - elérhető a Peak Performance Pack

Már tölthető a GRID 2 legújabb DLC-je, aminek az amerikai izomautók és az európai benzinfalók szerelmesei örülnek majd. Természetesen nem alapmodelleket kapunk, hanem tuningolt benzinfalókat.

Blogajánló: Comic-Con a Gamekapcson

Vasárnap befejeződött az év egyik legnagyobb geek fesztiválja a Comic Con. Az esemény hatására komoly emberek öltöztek be valamelyik szuperhősnek, óriás robotok harcoltak szörnyekkel - lázba is hozta bloggereinket.

GRID 2 - elérhető a Drift Pack DLC

Mától tölthető a GRID 2 legújabb letölthető csomagja, amely a driftelés szerelmeseinek kedvez. Csúszkálásra specializált benzinfalókhoz juthatunk a DLC-ben, szám szerint négyhez. Képeink és videónk is van róla.

Rég nem látott siker a The Last of Us

A The Last of Us nemcsak vezeti a brit játékeladási toplistát, de az L.A. Noire óta nem volt olyan új cím, ami ekkora sikert aratott volna az országban. Az Uncharted 3-ra azért nem vert rá.

Még mindig a GRID 2 vezeti a brit toplistát

A közvélekedéssel ellentétben a toplista élén nem mindig a legújabb játék áll, a Remember Me rajtja például nem is volt elég a csúcsra, csak egy harmadik helyre. Az aranyérmes még mindig a GRID 2.

GRID 2 teszt

Lehet-e még fokozni az izgalmakat? Tudnak-e még újat mutatni az arcade autós címek? A Race Driver: GRID öt éve formabontóan üdítő próbálkozás volt, a folytatás viszont csak tisztességes.