GRID 2 PC, PS3, X360

A legendásan látványos és pörgős autóverseny folytatása már készül a Codemasters berkein belül.

Nem lesz belső nézet a GRID 2-ben

Az ember azt feltételezné, hogy mivel a Gran Turismo, de főleg a Forza Motorsport fejlesztői nagyon komolyan veszik az autók belsejének kidolgozását, sok ember szereti ezeket. Nos, a Codemasters versenyjátékaiban nem ez a helyzet, így a GRID 2-ben nem lesz belső nézet.

Még két kép a GRID 2-ből

A tegnap bejelentett GRID 2 fejlesztője, a Codemasters exkluzív látnivalókat ígér, ha a játék Facebook- és Twitter-követői egy bizonyos létszámot elérnek. A rajongók ráharaptak a mézesmadzagra: eddig már két új screenshot nyílt meg az ígéretes arcade autóversenyből. Lájkoljátok Ti is!

Jövőre jön a GRID 2, új trailer és képek

Megérkezett a Codemasters hivatalos bejelentése: javában készül a GRID 2, mely 2013-ban kerül a boltokba. A hír mellé ütős képeket és előzetest csatolt az angol brigád. Az már biztos, hogy Chicago és Párizs szerepelni fog a helyszínek között. Ismét atomdurva, arcade autóverseny elé nézünk.

Befutott a GRID 2 első kedvcsinálója

Azért mérget nem vennénk rá, hogy konkrétan a Race Driver: GRID második részéről van szó, mindenesetre a Codemasters egy rejtélyes teasert tett közzé, és eléggé nyilvánvaló, hogy az arcade autóverseny visszatér. Annyi biztos, hogy augusztus 8-án lehull a lepel.

Pletyka: már készül a Race Driver: GRID 2

Ugyan a Codemasters évek óta hangoztatja, hogy igen, lesz folytatása a Race Driver: GRID-nek, egyelőre semmi jele nincsen annak, hogy ez valóban így történik majd. Pontosabban éppen csak jelei vannak, most is azt pletykálják, hogy a brit kiadó-fejlesztőcég gőzerővel hegeszti az új részt.

Új versenyjátékon dolgozik a Codemasters

Nem az F1 2011, nem a DiRT 4, de még nem is a GRiD 2-ről van szó. Akkor miről? Nagy a titkolózás a brit kiadónál. Csupán annyi bizonyos, hogy egy álláshirdetés szerint a Codies vadonatúj autóverseny címen dolgozik, s ehhez keresnek rátermett programozókat. Érdekes.

2012-ben jön a Race Driver: Grid 2

A Codemasters vezérigazgatója, Rod Cousens fedte fel nagy vonalakban a kiadó következő éveire vonatkozó menetrendjét: úgy néz ki, az angolok alaposan rágyúrnak a folytatásokra, egyik sikercímüket sem szeretnék sokáig pihentetni - 2012-ben például máris jön a nemrégen bejelentett Grid 2!

Új Flashpoint, Dirt és Grid a Codemasterstől

A Codemasters biztosra megy: három legjobban tejelő játékuknak is készítenek folytatást, melyek közül kettő az autózás szerelmeseinek szól.