Infernal

Korábban Diabolique: License to Sin néven ismert, képregény alapján készített izgalmas akciójáték.

Csődvédelmet kért a Playlogic

A tavaly megjelent Fairytale Fights fejlesztője és kiadója csődvédelmet kért a napokban - a pletykák szerint a német Koch Media is közrejátszott a cég tönkrevágásában.

GDC 2009: Xbox 360-ra is megjelenik az Infernal

A Metropolis Software által fejlesztett Infernal vegyes fogadtatásnak örvendhetett, ám a fejlesztők úgy gondolták, hogy bepróbálkoznak az Xbox 360 platformon is.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Infernal

Ryan Lennox bukott angyal. Jelenleg a gonosznak teljesít szolgálatot, feladata pedig nem más, mint a mennyország saját ügynökségének, az Etherlight-nak a megbuktatása. Nincs könnyű helyzetben. Nem csak, hogy korábbi társai ellen kell fordulnia, de még abban is biztos lehet, hogy azok sokkal erősebbek nála. A pokol seregei meggyengültek a jó és rossz örök háborújában, így ő lett gonosz győzelmének egyetlen kulcsa.

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

Február 23-án kerül boltokba az Infernal

Február 23-án kerül boltokba a korábban Diabolique: License to Sin néven ismert Infernal - tudtuk meg a fejlesztő Metropolis Software csapatától...

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

220 fincsi új screenshot a galériában

Van itt minden földi jóság! Advanced Warfighter 2, C&C3, Crysis, Infernal, Jericho, Mass Effect, Oblivion, Prince of Persia, Sims, STALKER és még sorolhatnánk!

Végre tölthető az Infernal demója!

Már elvonási tüneteink voltak. Hetek óta nem jelent meg semmi normális játék, a Battlestations-t leszámítva pedig még csak egy valamire való demó se - egészen eddig!

Több mint 350 friss kép került galériánkba

Több mint 350 új képet sikerült feltöltenünk galériánkba a mai napon: Bioshock, Cellfactor, Command & Conquer és még sok más finomság várja az érdeklődőket.