Rise of Nightmares X360

A Rise of Nightmares komolyabb horrorjáték, a trailerben láttunk vért és villamosszéket is, a hangok pedig szintén arra engednek következtetni, hogy itt lesz miért parázni.
1525867200

Ezt a Snoop Dogg-borítót láttuk már valahol

A híres amerikai rapper egy régi Kinect-játék borítóképével reklámozza a legújabb single-jét. A Heavy Hittas kislemez borítója elég egyszerűen lemásolta a 2011-es Rise of Nightmares dobozát.
1320075431

200 ezer példány ment el Rise of Nightmaresből

A Sega közzétette a 2012-es üzleti évének elsőre felére vonatkozó helyzetjelentését, ebből derült ki többek között az is, hogy a nagyágyúnak szánt Rise of Nightmares és a Captain America is képtelen volt maradandót alkotni, a vállalat pedig veszteséggel zárta az elmúlt hat hónapot.
1316346468

Rise of Nightmares teszt

Az első hardcore Kinect-játék, mely ráadásul nem a Microsofttól, hanem a Segától érkezik. Téma: élőhalottak. Az előzetesek egyszerre voltak zseniálisak és könnyfakasztóan viccesek. Úgy tűnt, minden passzol ahhoz, hogy végre igazán a Kinect rajongói legyünk. Aztán nagyot koppantunk.
1315404000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a szeptember, végre vannak játékmegjelenések - most nem csak úgy mondjuk, tényleg vannak. A listán több nagyobb cím is felvonul, érkezik a Dead Island, jön a Resistance várva-várt harmadik része, kapunk új Warhammer 40.000-játékot és visszatér a Star Fox is.
1315310400

Rise of Nightmares - sírva röhögünk az irányításon

Az előző Rise of Nightmares előzetesben egy nagymama nézett morcosan a táncikáló gyerekeire. Az a trailer azóta "érdekes" módon lekerült a Sega hivatalos YouTube-csatornájáról, aminek valószínűleg köze van ahhoz, hogy az egyik gyerek vörös volt. A hiányt azonban pótolja az új, minden korábbinál betegebb kisfilm.
1313334000

Rise of Nightmares - a nagyi zombikat akar ölni

Megmelengeti a szívünket a tudat, hogy a sok állatos, táncos, lefogyós anyag után végre olyan játékok érkeznek a Kinectre, ahol a vér literekben folyik, és a leszakadó végtagokat nem lehet megszámlálni. Az már viszonylag valószínűtlen, hogy a nagyi is szeretni fogja a játékot.
1312468200

Rise of Nightmares - az első gameplay trailer

Bár trailereket korábban is láttunk a Rise of Nightmaresből, az első gameplay jelenetekre máig várni kellett. Ahogy azt korábban is sejthettük, a Sega horrorjátéka a többi kinectes címmel ellentétben nem lesz éppen családbarát, itt inkább vérengzésre és változatos módon történő csonkolásra kell számítanunk.
1312351205

Rise of Nightmares - véres reggeli képzuhatag

Még szerencse, hogy az ORTT nem vizsgálja a netes tartalmakat, hiszen olyan szaftos képeket zsákmányoltunk az első tisztességes kinectes horrorjátékból, hogy ihaj. A békés természetűek, múzeumba járók, költők, virágtermesztők nyugodtan képzeljenek oda egy 18-as karikát a képek sarkába.
1309615222

Megvan a Rise of Nightmares dátuma

A Sega tegnap hivatalosan is bejelentette kinectes túlélő-horrorjuk megjelenési időpontját, s ha hihetünk a híreszteléseknek, igazi kiforrott felnőtteknek szóló címmel gazdagodunk végre a Microsoft mozgásérzékelős szenzorjának kihasználásával. Horrorrajongóként a fél vesénket odaadnánk érte.
1307538731

E3 2011: Élőszereplős Rise of Nightmares trailer

Az idei E3 egyik legörvendetesebb része, hogy végre láthatunk néhány hardcore Kinect-játékot is. A sor a korábban már bejelentett Rise of Nightmaresszel folytatódik, mely most megkapta az első kedvcsináló előzetesét is, rögtön élőszereplős, a címhez méltó módon félelmetes verzióban.