Resident Evil: The Mercenaries 3D 3DS

Már a második Resident Evil készül a 3DS-re. A Mercenaries játékmód kerül itt előtérbe.

Véget érhet a Resident Evil-filmsorozat

Nem ússzuk meg, már készül a Resident Evil-filmsorozat következő része, Paul W.S. Anderson rendező és író azonban azt mondta, hogy az utolsó fejezetként tekint a folytatásra.

Jön a hatodik Resident Evil-film

Tudjuk, hogy senkinek nem tetszett a legutóbbi Resident Evil-film, de mégis mindenki megnézte: éppen ezért készül most a hatodik rész, amire egyébként már a Retribution végén is utaltak a készítők.

Resident Evil: Retribution - jó is, meg nem is

Az Egyesült Államokban az elmúlt hét legnézettebb filmje volt a Resident Evil: Retribution, azonban az ötödik epizód még így is a második legrosszabb rajtot vette a Resident Evil alapján készült mozifilmek között. Globális szinten vélhetően jobban teljesít majd a legújabb felvonás.

Itt a Resident Evil: Retribution trailere

A Sony Pictures fellőtte a sorok következő Kaptár film előzetesét, melyben az elmaradhatatlan Milla Jovovich lövöldözi a fertőzöttek és az Umbrella seregét. Lassítva és a 3D-vel bőkezűen nyakon öntve. A videojátékot csak gyengén karcolgatja a sztori, de nem is ezért szeretjük.

Folytatódhat a Resident Evil 3DS-en

A Resident Evil-sorozat producere, Masachika Kawata kellően motiváltnak érzi magát ahhoz, hogy elkészítsen egy harmadik Resi-játékot is a Nintendo 3DS-en. A Revelations pozitív fogadtatása miatt a sorozat jövője szinte biztosított, előbb viszont más projektekkel foglalkozik.

Resident Evil - muszáj elszakadni a gyökerektől

A Resident Evil-franchise fejese szerint ha nem szakadnának el a sorozat gyökereitől, s nem készítenének időnként más stílusú játékokat is ebben a világban, akkor a vásárlóknak hamar elege lenne az egészből. Jogos felvetés, de vajon tényleg igaza van Kawata-szannak?

Csökkent a Capcom nyeresége is

A Capcom ugyan nyereséggel zárta az első pénzügyi negyedévet, de mind a bevétele, mind pedig a profitja csökkent, mert nem igazán volt nagy játékmegjelenése az elmúlt hónapokban. Azért az új Street Fighter és a 3DS-es Resident Evil hozta az elvárt eladásokat állítólag.

Elképesztő kiadás a Resident Evil 15. szülinapjára

Ebben az évben ünnepli 15. születésnapját a zombis játékok ősapja, a Resident Evil. Azóta már megszámlálhatatlanul sok fő epizódot és mellékágat megélt frencsájz tiszteletére a Capcom igazán különleges kiadással készül. A Resident Evil 15th Anniversary Box minden rajongónak kötelező.

Resident Evil: Mercenaries - nem lesz ilyen többet

Nem kis port kavart nem olyan régen a hír, hogy a Nintendo 3DS-exkluzív Resident Evil: The Mercenaries 3D mentéseit nem lehet letörölni. Bár a Capcom állítja, hogy ezzel nem a használt játékokkal való kereskedésnek akart bemutatni, ennek ellenére azóta sem árulta el, hogy az ötlet mire volt jó.

Nem lehet törölni az új Resident Evil mentéseit

Kisebb érdekesség ütötte fel a fejét a pénteken megjelenő Resident Evil: The Mercenaries 3D kapcsán: mint kiderült, a játék mentéseit nem lehet letörölni. Bár a Capcom tagadja, nagyon úgy néz ki, hogy a kiadó a használt játékokkal való kereskedést akarta megakadályozni ezzel a lépéssel.