Resident Evil: The Mercenaries 3D 3DS

Már a második Resident Evil készül a 3DS-re. A Mercenaries játékmód kerül itt előtérbe.
Típus: Akció, Horror

Resident Evil - muszáj elszakadni a gyökerektől

A Resident Evil-franchise fejese szerint ha nem szakadnának el a sorozat gyökereitől, s nem készítenének időnként más stílusú játékokat is ebben a világban, akkor a vásárlóknak hamar elege lenne az egészből. Jogos felvetés, de vajon tényleg igaza van Kawata-szannak?

Csökkent a Capcom nyeresége is

A Capcom ugyan nyereséggel zárta az első pénzügyi negyedévet, de mind a bevétele, mind pedig a profitja csökkent, mert nem igazán volt nagy játékmegjelenése az elmúlt hónapokban. Azért az új Street Fighter és a 3DS-es Resident Evil hozta az elvárt eladásokat állítólag.

Elképesztő kiadás a Resident Evil 15. szülinapjára

Ebben az évben ünnepli 15. születésnapját a zombis játékok ősapja, a Resident Evil. Azóta már megszámlálhatatlanul sok fő epizódot és mellékágat megélt frencsájz tiszteletére a Capcom igazán különleges kiadással készül. A Resident Evil 15th Anniversary Box minden rajongónak kötelező.

Resident Evil: Mercenaries - nem lesz ilyen többet

Nem kis port kavart nem olyan régen a hír, hogy a Nintendo 3DS-exkluzív Resident Evil: The Mercenaries 3D mentéseit nem lehet letörölni. Bár a Capcom állítja, hogy ezzel nem a használt játékokkal való kereskedésnek akart bemutatni, ennek ellenére azóta sem árulta el, hogy az ötlet mire volt jó.

Nem lehet törölni az új Resident Evil mentéseit

Kisebb érdekesség ütötte fel a fejét a pénteken megjelenő Resident Evil: The Mercenaries 3D kapcsán: mint kiderült, a játék mentéseit nem lehet letörölni. Bár a Capcom tagadja, nagyon úgy néz ki, hogy a kiadó a használt játékokkal való kereskedést akarta megakadályozni ezzel a lépéssel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyelőre nem akar elkezdődni az uborkaszezon, még mindig van olyan cím vagy DLC, amit feltétlenül érdemes lesz kipróbálni a hét folyamán - persze csak ha megnézted az új Transformers-mozit. Végre lesz új 3DS-megjelenésünk is, ezúttal nem kisebb cím érkezik a gépre, mint a Resident Evil: The Mercenaries 3D.

E3 2011: A 3DS friss játékfelhozatala

A Nintendo tegnap learatta a babérokat az új konzoljával, de emellett a 3DS-ről sem feledkeztek meg Miyamotoék. Sorra vesszünk az újonnan bejelentett címeket, illetve egy-egy videó formájában mozgás közben is szemrevételezzük. Mario, Luigi is visszatér, a third-party címekről már nem is beszélve.

E3 2011: Nintendo sajtókonferencia - LIVEBLOG

A Nintendo tartott utoljára sajtókonferenciát, és az biztos, hogy a Mario-fanok nem csalódtak ezúttal sem. A kiotói konzolgyártó bemutatta a Wii utódját, a rendkívül különleges kontrollert kapott Wii U-t, és láttunk új 3DS anyagokat is. Az eseményt élőben blogoltuk, hogy ne maradjon le senki.

Tokióban játszódik majd az új Resident Evil film

Egyenesen Milla Jovovich, a Kaptár filmek bájos főszereplő hölgye szellőztette meg az új infókat a Resident Evil: Retribution kapcsán, mely zsinórban a sorozat ötödik epizódja lesz. A jövő év végén mozikba kerülő akcióbombáról a hölgy Twitter-üzenetéből tájékozódhattunk. Cooltúrálódjunk kicsit!

Júniusban jön a Resident Evil: The Mercenaries 3D

Bár a Resident Evil: The Mercenaries 3D-t később jelentették be, mint a Revelationst, a sors mégis úgy hozta, hogy a multiplayer-orientált játék jelenhet meg először. A végleges megjelenési dátumra az új trailerből derült fény, ha minden jól megy, a június végét már a 3D-s Resivel tölthetjük el.