Call of Duty 8 , PC, PS3, X360

Folytatódik a Call of Duty-sorozat, igaz, egyelőre nem tudjuk, miből építkezik majd az új rész.
1291824000

Pachter előfizetést várt a Call of Dutyhoz

A neves piaci elemző, Michael Pachter csalódott, amiért az Activision nem vezette be a Black Ops esetében a fizetős többjátékos üzemmódot. Vajon tényleg ez a jövő, s az Activision egyelőre nem mer szembe menni a játékosok haragjával, vagy szimplán Pachter téved?
1291548644

Megvan az EA terve a Call of Duty legyűréséhez

Az Electronic Artsnak szívügye lett, hogy megfossza a trónjától a Call of Duty-sorozatot, és annyi fronton támad az Activisionre, amennyin csak lehetséges. John Riccitiello vezérigazgató szerint végre meg van a tervük arra, hogyan végezzenek a konkurens címmel - le fogtok hidalni tőle, annyira agyafúrt.
1289401241

Sci-fi irányba mehet tovább a Call of Duty

Jelenleg elég nagy a homály a Call of Duty jövője körül: habár az biztos, hogy a sorozat folytatódik, egyelőre nem tudjuk, hogy a jövőre megjelenő epizódot ki fejleszti, és milyen korban fog játszódni. Az Activisionhöz közelálló forrás szerint azonban előbb-utóbb a sci-fire kerül sor.
1289293243

Call of Duty-szintű sorozattal állhat elő a Bungie

Michael Pachter szerint most, hogy a Bungie tíz évre aláírt az Activisionnel és multiplatform címet fog készíteni, olyan sorozattal állhat elő, amely felérhet akár a Call of Duty-hoz is. Az új projektről ugyan még semmit nem tudunk, de Mr. Pachter szereti megmutatni, mennyire megy neki a jóslás.
1288951260

Activision - megerősítve a 2011-es felhozatal

Az Activision tegnapi harmadik negyedéves gyorsjelentésében a cég megerősítette, hogy milyen fontosabb címek érkeznek majd 2011-ben. Semmi meglepetés, valószínűleg bárki megtippelte volna, hogy ezek a játékok (folytatások) jönnek jövőre is.
1288951249

3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.