Kirby's Return to Dreamland

Új Kirby-játék készült a Nintendo Wii-re, a fejlesztésért a HAL Laboratory felelős.

Dátumot kapott a Breath of the Wild folytatása a Nintendo Direct új adásában

Bőven tartogatott meglepetést a Nintendo Direct legutóbbi adása, többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról is megtudtuk a legfontosabb infókat. Íme, az összefoglalónk!

Ma ünnepli a harmincadik születésnapját a Kirby-sorozat

Napra pontosan harminc évvel ezelőtt jelent meg Japánban a Kirby’s Dream Land. A rózsaszín gömböc sorozata azóta is rendszeres visszatérője a Nintendo játékkínálatának, a legutóbbi rész néhány héttel ezelőtt jelent meg.

Lebukott a következő Kirby-játék?

Nagyon úgy néz ki, hogy nem a márciusban megjelenő Kirby and the Forgotten Land lesz a széria egyetlen új epizódja, a Nintendo Dream japán magazin ugyanis leleplezhette az idén harmincadik születésnapját ünneplő sorozat másik új játékát is.

A Nintendo Kirby huszonötödik szülinapját ünnepli

Repül az idő, hiszen a Nintendo labdaszerű rózsaszín karaktere nemrégiben ünnepelte a huszonötödik születésnapját. A japánok egy videóban tekintenek vissza az 1992-ben debütált hős eddigi pályafutására.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges hétre számíthatunk, ha még nem mondtuk volna eleget: igen, most jön a Battlefield harmadik része, lehet menni a boltokba, átvenni az előrendelt példányokat. Persze lesz más megjelenés is, természetesen összeszedtük őket egy csokorba, hogy tudjátok, miből válogathattok majd a napokban.

Új Kirby készül Nintendo Wii-re

Négy évig tartott, míg a Nintendo a Kirby's Epic Yarnnal meghódította a Nintendo Wii-t, ám szerencsére a következő részre már nem kell ilyen sokat várni: egyebek mellett maga Satoru Iwata, a kiotói cég fejese erősítette meg, hogy új Kirby készül az asztali konzoljukra.