Új Kirby készül Nintendo Wii-re

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 29.
  • Bejelentés
Négy évig tartott, míg a Nintendo a Kirby's Epic Yarnnal meghódította a Nintendo Wii-t, ám szerencsére a következő részre már nem kell ilyen sokat várni: egyebek mellett maga Satoru Iwata, a kiotói cég fejese erősítette meg, hogy új Kirby készül az asztali konzoljukra.

A Nintendo elnöke, Satoru Iwata a minap bejelentette: új Kirby's Dream Land epizód készül a Wii-re, mely várhatóan még az idén meg fog jelenni. Sok konkrétumot nem árult el a játékról, azonban a bejelentéssel együtt megjelent gameplay felvétel alapján kiválóan leszűrhető, hogy a játék nem örökli meg az Epic Yarn stílusvilágát.

A fejlesztésért a Hal Labs felelős, a csapat már számtalan alkalommal dolgozott Kirby-játékon: az eredeti, 1992-ben Game Boyra megjelent Kirby's Dream Land mellett többek között ők készítették el a Kirby Super Star Ultra-t is, amely 2008-ban mutatkozott be Nintendo DS-en.

Iwata emellett megerősítette, hogy az év végén multiplayer móddal megerősített Wii-s epizóddal bővül Rhythm Heaven sorozat, míg a vezeték nélküli billentyűzettel érkező, gépelős Battle & Get! Pokemon Typing DS áprilisban kerül a japán boltok polcaira.

3.
vergil14
hát ja ennél jobb gamekat is felujithatnának! De aligha ismerek olyat aki wii-n nyomassa XD
2.
Csinálhatnának már egy Starfox (remaket) is Wii-re!
1.
krami
Nintendos korszakomban nagyon elvoltam vele:D Még most is kipróbálnám ha lenne Wii-m:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...