Angry Birds Rio IPHONE, Mobil

Új Angry Birds érkezik, ezúttal az áprilisban megjelenő Rio című animációs film apropójából.
1368709200

A Sony is beállt az Angry Birds-film mögé

A Sony Pictures a minap bejelentette, hogy megállapodást kötött a Rovióval, így 2016-ban az ő közös munkájuk révén kerülhet mozikba az Angry Birds-sorozat alapján készült CG-animációs film.
1368628139

HWSW: Kiadó lett a Rovio

Az Angry Birds szériával híressé és gazdaggá vált finn cégért sokan aggódnak, ugyanis a madarak és disznók háborúján túl nem tudtak eddig felmutatni mást, ami hasonló durranás lett volna - írja a HWSW.
1363086000

Angry Birds - hétvégén indul a rajzfilmsorozat

Hétvégén veszi kezdetét az Angry Birds Toons rajzfilmsorozat, amit tévécsatornák, on-demand szolgáltatások és maguk a játékok közvetítenek majd. Magyarországon az utóbbi alternatíva életképes.
1355250641

Jó úton halad az Angry Birds-film

A Rovio Entertainment megerősítette, hogy már javában készül az Angry Birds-film, amely 2016 folyamán kerülhet a mozikba. A Gru című animációs eposz producere, John Cohen bábáskodik felette.
1353661200

A finnek Angry Birds-üdítőt isznak

Az Angry Birds sikerének egyik kulcsfontosságú titka, hogy a Rovio nemcsak játékfejlesztésben gondolkodik, remek érzékkel építgeti a dühös madarak márkáját - nemigen létezik olyan termék ma már, amiből nincs Angry Birds-változat, ha mégis akad, neki sem kegyelmeznek a finnek.
1346784173

Saját játékot kapnak az Angry Birds malacai

Ha Te is azok közé tartozol, akik sajnálták az Angry Birds malacait, kezdhetsz izgulni, ugyanis a derék sertések hamarosan visszavágnak! A Rovio spinoff játékot csinál közkedvelt sorozatához, ebben a főszerepet a dühös madarak által folyamatosan terrorizált, tojáslopó disznók kapják.
1342094775

Jön az Angry Birds Trilogy

HD-ben, Kinect-, Move- és StreetPass-támogatással tér vissza az Angry Birds első három felvonása. A játékok dobozos formában jelennek meg az eddig nem érintett platformokon, Xbox 360-on, PlayStation 3-on és 3DS-en, a fejlesztők pedig tengernyi újdonságot ígérnek.
1336647606

Az Angry Birds elérte az egymilliárd letöltést

A finn Rovio a minap beszámolt legfrissebb pénzügyi eredményeiről, melyben az áll, hogy a Dühös Madarak átlépték az egymilliárd letöltést - ennyien vették meg a játék valamelyik részét. A cég abszolút sikeresnek mondható, bevétele eléri a 106,3 millió dollárt.
1333450807

Angry Birds animációs sorozat készül

A Rovio hivatalosan is megerősítette, hogy minden lehetséges platformon útjára bocsájtja a Dühös Madarak főszereplésével készülő rajzfilmsorozatot. A széria 52 rövid epizódot tartalmaz majd és hetente fog jelentkezni - egy évig tuti élvezhetjük a "kiterjedt" univerzum meséit.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!