Rocksmith PC, PlayStation, Xbox

A Ubisoft válasza a Guitar Herókra.
1698224950

10 éves a Rocksmith 2014, a Ubisoft a játék kinyírásával ünnepelte az évfordulót

Előbb-utóbb ez persze várható volt, az időzítés azonban mégsem elegáns. A Rocksmith 2014-es kiadásának eltűnésével csupán az előfizetéses modellel operáló Rocksmith+ maradt a piacon.
1634400000

Visszavonul a digitális piacról a 2011-es Rocksmith

A Rocksmith+ érkezésével a Ubisoft nyugdíjba vonultatja a gitároktató programjának legrégebbi változatát. A 2011-es Rocksmith hamarosan eltűnik a digitális piacterekről, és a DLC-it sem vásárolhatjuk meg a későbbiekben.
1586073600

Nem kap több DLC-t a Rocksmith

Új vizekre evezik a Ubisoft San Francisco, ezzel együtt pedig megvonják a Rocksmith folyamatos támogatását. A valódi gitárt használó ritmusjáték és oktatóprogram így nem kap már újabb számokat.
1350504119

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, milyen játékokkal futhatunk össze a boltok polcain a következő napokban, és milyen alkotások közül válogathatunk, ha mozizásra vagy DVD-zésre szánjuk el magunkat!
1349013687

Két hét múlva jön a PC-s Rocksmith

Érdekesség, hogy míg a Rocksmith konzolos változataira egy évet kellett várnia az európaiaknak, a PC-s kiadás már világszerte egy időben debütál. A valódi gitárt igénybe vevő ritmusjáték két hét múlva jelenik meg, és a Steamről is beszerezhető lesz, igaz, ekkor a hardvert külön kell megvenni.
1348505149

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrűsödnek a megjelenések, az egyszeri gamer csak kapkodja a fejét, hogy mivel múlassa az időt. A World of Warcraft-rajongók valószínűleg gondolkodás nélkül az új kiegészítőre voksolnak, ahogy talán a FIFA-sok sem hagyják ki az új részt. Azért nekik is érdemes körülnézni!
1340645445

Mégsem jelenik meg szeptemberben a Far Cry 3

A nap végére egy szomorú hírrel kell beérnünk: a Ubisoft bejelentette, hogy a csúszik a Far Cry 3 megjelenése. A beígért szeptemberi dátumot képtelen tartani a cég, s csak két hónappal később lát napvilágot a sandbox shooter. A franciák nem indokolták döntésüket - milyen kár!
1331896390

Szeptemberben végre Európába jön a Rocksmith

Közel egy év késéssel, de végre Európában is boltokba kerülhet a Ubisoft saját zenés játéka, a Rocksmith. A program érdekessége, hogy a játékmenete ugyan a Guitar Herót idézi, viszont nem műanyag kontrollerrel, hanem valódi gitárral kell majd zúzni a számok alatt.
1318424400

Rocksmith - Európa csak jövőre kap belőle

Nem jelenik meg idén Európában a Ubisoft zenés játéka, a Rocksmith. A kiadó szerint nem érdemes nyugatról behozatni a címet, mert úgysem fogjuk tudni elindítani a konzoljainkon, a PC-s érkezésről pedig továbbra sincs hír. Amerikában egyébként már a jövő héten elérhetővé válik a program.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.