Super Street Fighter IV: Arcade Edition PC, PS3, X360

Újból kiegészül a Street Fighter IV: jó hír, hogy a Super Street Fighter IV Arcade Editionje már PC-re is megjelenik!
1363968683

Kétéves a Fight Club, holnap ünnepelünk!

Már a második születésnapját ünnepli a Fight Club, amit a szervezők rendkívüli versennyel ünnepelnek meg holnap a Club4Players kocsmában. Itt verekedni kell, aztán inni, nem fordítva!
1342260000

Élőszereplős sorozat a Street Fighterből

Nem elég, hogy a Halo 4 mellé is készül egy élőszereplős sorozat, és a Hawken is ilyesmit kap majd a közeli jövőben, most jön a Street Fighter is. Úgy látszik, a websorozatok népszerűségének növekedésével a kiadók új lehetőséget látnak termékeik népszerűsítésében.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1333108800

Visszavonul egy időre a Street Fighter atyja

Yoshinori Ono, a Street Fighter-széria atyja múlt héten került kórházba, miután az egészségügyi állapota jelentősen megromlott - a mester a minap maga is megerősítette, hogy egy időre visszavonul, és másra bízza a verekedős sorozat istápolását. Jobbulást kívánunk neki!
1330441200

Monopoly készül a Street Fighterből is

Nincsenek statisztikai adataim arról, hogy vajon mennyivel csökken (már ha csökken) a Monopoly népszerűsége, de ha tippelnem kéne, azt mondanám, rohamos mértékben. Ugyanis nem tudok rá más épeszű indokot felhozni, miért készül belőle még Street Figter kiadás is.
1322917239

Masszív frissítést kap a Super Street Fighter IV

Hamarosan masszív frissítés érkezik a Super Street Fighter IV-hez, mely hatalmas változtatásokat léptet életbe. Még jó, hogy nem jelenik meg önálló kiadás formájában az Arcade Edition új verziója, mert szívnánk a fogunkat rendesen, lehúzásra gyanakodva. Az új trailert is megtekinthetjük.
1312279200

Patch érkezik az új Super Street Fighterhez

A Capcom a hétvégi EVO keretein belül jelentette be, hogy új javítás érkezik a Super Street Fighter IV: Arcade Editionhöz, amelyik a Ver. 2012 megjelölést kapta. Bár a teljes címet olvasva azt hittük, hogy megint új játék játékkal akarja kiszúrni a szemünket a kiadó, szerencsére a patch ingyenes.
1311951600

Csökkent a Capcom nyeresége is

A Capcom ugyan nyereséggel zárta az első pénzügyi negyedévet, de mind a bevétele, mind pedig a profitja csökkent, mert nem igazán volt nagy játékmegjelenése az elmúlt hónapokban. Azért az új Street Fighter és a 3DS-es Resident Evil hozta az elvárt eladásokat állítólag.
1310499901

Super Street Fighter IV: Arcade Edition teszt

Az igazán kőkemény, hardcore Street Fighter-rajongók még talán pontosan emlékeznek arra, hogy a Capcom milyen durva szinten képes egy-egy sikercíméről lehúzni a végső utáni legutolsó rókabőrt is. Az Street Fighter 2-vel ezt hat alkalommal is megtették, s a negyedik esetében sem akarnak megállni…
1309965625

Fight Club különkiadás szombaton, Budapesten

A verekedős játékok megszállottjainak célszerű lesz hétvégén Budapest felé venni irányt, a belváros "joydobáló" szórakozóhelyén ugyanis óriási bulit rendeznek a műfaj tiszteletére. Lesznek versenyek, rádiós élőközvetítés és persze nagyon jó hangulat. Megennéd Scorpiont reggelire? Ott a helyed!