ArmA III PC

Készül az Armed Assault, ismertebb nevén az ArmA harmadik része. A csehek is nagyobb fokozatra kapcsoltak, ha már a Codies ennyire elhúzott!
1394636409

Jön az ArmA 3 kampányának utolsó része

A Bohemia Interactive bejelentette az ArmA 3 egyjátékos kampányának harmadik, egyben utolsó epizódjának megjelenési dátumát. Már a jövő héten elérhető lesz a The East Wind névre keresztelt küldetéssor.
1392315300

ArmA III - íme, a Zeus DLC

Álmodtál már arról, hogy te legyél az isten a szerveren? Nos, akkor eljött a te napod. Az új ingyenes ArmA III: Zeus DLC-vel ugyanis nemsokára te határozhatod meg, ki él vagy hal a játékban. (És még villámokat is szórhatsz!)
1390392007

ArmA III - itt a kampány második epizódja

Az ígéreteknek megfelelően a Bohemia kiadta az ArmA III The East Wind névre hallgató egyjátékos kampányának második epizódját. Az Adaptban egy csapdába esett katonát irányítunk majd. Nézzük meg közelebbről!
1386234026

ArmA III - januárban folytatódik a kampány

A Bohemia Interactive bejelentette, hogy január folyamán érkezik az ArmA III egyjátékos kampányának második epizódja, az Adapt. Itt már ténylegesen a sandbox jegyek érvényesülnek majd.
1383318036

Elstartolt az ArmA III single kampánya

A Bohemia Interactive útjára bocsájtotta az ArmA III single player kampányának első epizódját, amely Survive névre hallgat. Az 1,5 GB-ot nyomó csomagot ingyen ránthatják le az alapjáték tulajdonosai a Steamről.
1381482010

A hónap végén jön az ArmA III kampánya

Mármint a három részletben érkező single küldetéssor első darabja, a Survive. A Bohemia Interactive végre megerősítette az ingyenes DLC megjelenési dátumát, Halloween napján indul a háború.
1380634639

ArmA III teszt

„A háborút fegyverekkel vívják, de emberek nyerik meg.” A Bohemia abban a szerencsés helyzetben van, hogy militarista szimulátoruknak nincs konkurenciája, így háborúznia sem kell. Önszívatók és maximalisták előnyben!
1379005689

Boltokban az ArmA III, itt a launch trailer

A Bohemia Interactive bonthatja a pezsgőt: révbe ért az ArmA III, azaz már dobozos formában és digitális példányban is megvásárolhatjuk. Ennek örömére befutott az utolsó előzetes, vesd rá magad!
1378792800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy csöppet lassabb lesz ez a hét játékmegjelenések szempontjából, bánkódni viszont nem kell: így is akad néhány cím, amit feltétlenül érdemes majd kipróbálni. Meg aztán most aludjunk, mert utána jön a GTA V...
1377842453

ArmA III - még egy közösségi útmutató

A Bohemia Interactive legújabb gameplay jeleneteket tartalmazó fejtágításában a mesterlövészek, a tankelhárítók és a légvédelemmel foglalkozó bakák kapják a főszerepet. Nézzétek és okosodjatok!