ArmA III PC

Készül az Armed Assault, ismertebb nevén az ArmA harmadik része. A csehek is nagyobb fokozatra kapcsoltak, ha már a Codies ennyire elhúzott!
1345189021

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!
1339066283

E3 2012: ArmA III - militarista demonstráció

Összetett erőfitogtatással jelentkezett a Bohemia Interactive. A virtuális bakák részt vehetnek gyalogos ütközetekben, búvárkodásban, sőt még egy helikopter botkormánya mögé is pattanhatnak. Mindez persze állejtős autentikussággal. Az ArmA III már csak ilyen.
1338714044

E3 2012: Itt az ArmA III prezentációja

Medal of Honor? Nem kell. Call of Duty? Felejtsd el! Ha igazi háborús szimulációra vágy, akkor azt a Bohemia Interactive hozza el neked az ArmA legújabb részével. A csehek már nyilvánosságra hozták a játék E3-as bemutatóját: realisztikus hadviselés mindenek felett.
1338292806

ArmA III - a fényeffektekről bővebben

Vadiúj előzetessel jelentkezett a Bohemia Interactive az év végén jelentkező ArmA 3-ból. Az biztos, hogy a játékmotoron több változás történt, ezúttal a fényeffektekről lesz szó. Az éjjelek és nappalok változása simán végbe megy, a végeredmény több, mint meggyőző.
1336393814

Újra mozgásban az ArmA 3

Jó hír a vérbeli katonai szimuláció rajongói számára, hogy a cseh Bohemia Interactive egy percig sem pihen, javában kalapálgatja az ArmA következő részét. A Gamepage.cz mikrofonvégre kapta a fejlesztőket, s bemutatta egy videóban, hogy hol tart most a militarista orgonajáték.
1330070448

ArmA 3 - bétateszt infók, új képlopatok

Lassan, de biztosan kerek egésszé formálódik az ArmA 3, bár még a harmadik negyedévben esedékes megjelenésig van időnk bőven. Szerencsére nem fogunk unatkozni, elvégre a Bohemia Interactive a Community Alpha program keretében széles körben elérhetővé teszi a játék egy korai tesztverzióját.
1328544000

Késik az ArmA harmadik része

A tervezettnél később kerül boltokba az ArmA III, bár a fejlesztők nem indokolták meg, hogy miért van szükség a több hónapos csúszásra, a rossz hír a hivatalos weboldalról derült ki. Kárpótlásul négy új screenshot érkezett a játékból, ezeket helyben megnézhetitek!
1315900844

ArmA 3 - mozgásban az aktuális verzió

Régen nem hallottunk már az ArmA 3 felől, szerencsére a cseh Bohemia csapata folytatja a tízéves munkát és nem áll le a legvalósághűbb katonai szimulátorral. Még durvább látvány, még autentikusabb háborús élmény, búvárkodás, repülés és egyéb wellnessprogramok várnak ránk jövőre.
1311404400

Mafia- és ArmA-fejlesztőkből alakult új stúdió

A prágai központú Warhorse Games alapítói egykori keményvonalas Mafia- és ArmA-munkások, akiknek valószínűleg elege lett az előző rezsimből, s inkább a saját útjukat szeretnék járni. Egyelőre még kevesen vannak, de folyamatosan veszik fel a friss munkaerőt.
1309442400

ArmA 3 - sandbox alapokon a játékmenet

Szinte már-már egy MMO szabadságával és küldetésvezérelt játékmenetével fog rendelkezni az ArmA sorozat legújabb része, legalábbis ha hihetünk a készítőknek. Ha minden igaznak bizonyult, akkor háborús játék még sosem volt ennyire életszerű és változatos.