ArmA III PC

Készül az Armed Assault, ismertebb nevén az ArmA harmadik része. A csehek is nagyobb fokozatra kapcsoltak, ha már a Codies ennyire elhúzott!
1363852822

Idő előtt kipróbálhatjuk a játékokat a Steamen

A Valve bejelentette, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ha megvásárolják a megjelenés előtt álló játékokat, korai hozzáférést kapjanak a készülő produktumokhoz. Tizenkét címmel startol a szolgáltatás.
1362553252

Újra mozgásban az ArmA III

A Bohemia Interactive útjára bocsájtotta az ArmA III alfatesztjét, melyen minden előrendelő részt vehet. A legújabb videóban a militarista shooter legfőbb jellegzetességeit sorolják fel. Sőt, a látvány is kellően pazar.
1362214822

ArmA III - képek és gépigény

Az elmúlt hónapok során számos változás történt az ArmA III engine-jében, így az új screenshotok a militarista shooter aktuális arcát mutatják be. A Bohemia Interactive elárulta a játék minimális rendszerkövetelményeit is.
1361538018

Steam-exkluzív lesz az ArmA 3

A Bohemia Interactive megerősítette, hogy a legújabb és legrealisztikusabb militarista lövöldéje kizárólag a Valve rendszerén keresztül teszi tiszteletét. A bevált terjesztési platform simább játékélményt és gyorsabb javításokat ígér.
1358262000

Szabadon engedték az ArmA III fejlesztőit

Négy hónapos történet végére tehetünk pontot, a hírek szerint szabadon engedték a Bohemia Interactive kémkedés vádjával Görögországban fogva tartott fejlesztőit. Óvadékot azért kellett fizetni.
1355412600

Nem jelenik már meg idén az ArmA III

A Bohemia erre a hónapra ígérte az ArmA III megjelenését, azonban régen nem hallottunk a játék felől érdemben, nem meglepő, hogy ez mégsem fog megtörténni. Jövőre kapunk pontosabb infókat.
1353829090

A nagykövetet is mozgósítják az ArmA-ügyben

A diplomácia legmagasabb szintjén próbálják meg rendezni az ArmA fejlesztőinek balhéját, miután a kémkedés vádjával Görögországban fogva tartott úriemberek ügyében a cseh elnök maga írt levelet görög kollégájának.
1353142838

Börtönben maradnak az ArmA III fejlesztői

Habár a családtagok és a cseh külügyminisztérium minden erejével azon van, hogy a Görögországban kémkedés vádjával fogva tartott két fejlesztő végre szabad lehessen, a helyi bíróság megtagadta a fiúk fellebbezésének lehetőségét. Óvadék ellenében sem szabadulhatnak, legalábbis egyelőre.
1347960600

Hozzuk haza az ArmA III fejlesztőit!

Hatalmas vihart kavart játékipari berkeken belül a szomorú hír, miszerint a görögországi Lemnos szigetén letartóztattak két Bohemia Interactive-munkatársat kémkedés vádjával - a duó ugyanis állítólag felvételeket készített a helyi katonai bázisokról.
1347379255

Letartóztatták az ArmA III fejlesztőit

A cseh Bohemia Interactive két tagját kémkedés vádjával letartóztatták Görögországban, mivel Lemnos szigetén katonai bázisokat fényképeztek. Nyilvánvaló, hogy az ArmA III-hoz készítettek képes információkat, de ez nem hatotta meg a helyi szerveket. Ha bűnösek, akkor 20 év börtön vár rájuk.