WWE '12 , PS3, X360

Folytatódik a THQ pankrátorsorozata, illetve dehogyis: a kiadó rebootolja a szériát, új címmel és teljesen megújult játékmenettel érkezik a WWE '12.
1360861200

A Take-Two szerezte meg a WWE-jogokat

A korábbi pletykáknak megfelelően a Take-Two kaparintotta meg a WWE-jogokat, a csődbe ment THQ után ő felel majd pankrátoros játékok kiadásáért. A kiadó a korábbi fejlesztőkkel dolgozik együtt.
1359032400

A Take-Two úszott rá a WWE-jogokra?

A WWE-játékok sorsa egyelőre ismeretlen, annyi bizonyos, hogy a tegnapi THQ-aukció alkalmával nem esett szó a pankrátoros szériáról. Úgy hírlik, a Take-Two akar lecsapni a licencre.
1356105600

A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.
1337178847

11 millió Saints Row mellett is sokat bukott a THQ

Bár a THQ saját állítása szerint túlteljesítette a korábbi várakozásokat, a vesztesége még a gyarapodó bevételek és egy-egy sikersorozata kiváló szereplése ellenére is nőtt. A Saints Row-szériából mára 11 millió példányt szállítottak le az üzleteknek, de jól teljesítettek az új UFC- és WWE-epizódok is.
1333447227

WWE '12: Wrestlemania Edition bejelentve

A THQ bejelentette, hogy speciális kiadással kedveskedik a WWE '12 rajongói számára. A Wrestlemania Edition májusban érkezik, s a korábban napvilágot látott letölthető tartalmakat is mellékeli a kiadó. A pankrációs címek kishazánkban erősen rétegjáték kategóriát képviselnek, de attól még jók.
1328360400

Új címekkel erősít a THQ, késik az új Metro

A cím megírása közben gondolkodtam, hogy kellene ide valami "négyes metró" vicc, de inkább letettem róla. A lényeg: a THQ közölte a negyedéves pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a kiadó számtalan új játékkal készül a következő évekre, hogy így újra régi fényében tündököljön.
1326700858

A THQ mégsem törli a 2014-es terveit

Érdekes és egyben aggasztó feltételezések láttak napvilágot a hétvégén a THQ háza tájáról. Az állítások merészek és a hivatalos álláspont határozottan tagadja azt, hogy a kiadó törölte volna a 2014-es felhozatalát. Nincs ok az aggodalomra: a Saints Row: The Third határozottan jól szerepelt.
1321906708

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nyugodtabb hét következik, bőven lesz alkalmunk bepótolni a lemaradásunk az őszvégi fennforgás közepette. Persze új játékokra ezúttal is számíthatunk, nívósabb megjelenésből viszont kevesebb lesz, és azok között is inkább DLC-ket, bővített kiadásokat találunk. Azért a PC-s Batman jó lesz.
1321700420

Launch trailert kapott a WWE '12

Pankrációs címekben némileg hiányt szenvedünk, főleg miután a ketrecharcos címek uralomra törtek. A THQ nem hagyja elveszni a WWE-licencet, hanem új irányba viszi el a Smackdown vs. Raw-szériát. Új játékuk a jövő héten jelenik meg, ennek apropóján itt az utolsó előzetes.
1320429600

THQ: jó volt a Space Marine, jó lesz a Saints Row

A THQ is közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, ebből kiderült többek között, hogy a Warhammer 40.000: Space Marine volt az elmúlt három hónap legkeresettebb THQ-játéka. A karácsonyi szezon legnagyobb ásza a Saints Row: The Third lesz.