Hellgate: London

A Diablo készítőinek legújabb játéka, mely ezúttal a démoni lények által megszállt London-ba kalauzolja el a bátor játékost...

E3 2006: Windows Vista játéklista

A Microsoft közzétette a "majd ha kész lesz" Windows Vista játékokat. Az itt olvasott címek mind DirextX 10 zabálók és csak Vista-n indulnak majd el.

E3 2006: Friss képek a galériában

Vihar előtti csend. Így jellemezhetnénk a ma esti felhozatalt, melyből a legfinomabbak az Army of Two, a Bioshock, a Brothers in Arms, a God of War 2 és az UT2007.

E3 2006: Sztárvadász játéklista érkezett

Ma az 1C, a Cenega, a Crave, a GFi, a dtp, a Dreamcatcher, a Midas, a Midway, a Namco Bandai, az SNK és az UbiSoft küldte el az E3-ra kivitt játékok listáját.

E3 2006: 200 friss kép a galériánkban!

Rengeteg vadi új screenshot került a Gamekapocs képgalériájába: vannak itt új Gears of War, Brothers in Arms 3 és Warhammer képek többek között...

Az elmúlt három nap képei

Legutóbbi hatalmas galériafrissítésünk után sem voltunk restek összegyűjteni Nektek az elmúlt három nap megjelent screenshotokat!

Délelőtti képeső!

Ma reggelre érekzett egy közepes mennyiségű képáradat. Több nagyobb név szereplésével: Sin Episodes, Hellgate: London, Rainbow Six: Lockdown ...!

Ősz esti képmánia

Újabb képek érkeztek a galériánkba, olyan nevek mint például: Hellgate London, Timeshift és egyéb nyalánkságok....

Ősz esti képzivatar

Fantasztikus screenek érkeztek az imént. A dózisban van Call of Duty 2, Final Fantasy, Need for Speed, Ridge Racer, Top Spin és még sok más jóság!

Esti galéria-frissítés

Ma estére összeszedtünk Nektek pár képet: lesz itt Battlefield 2: Special Forces, Hellgate: London és még pár érdekesség...

Hellgate: London képek

A GameSpot-os arcok beújítottak egynéhány igazán kellemes screenshotot a Diablo készítőinek legújabb agymenéséből...