Hellgate: London

A Diablo készítőinek legújabb játéka, mely ezúttal a démoni lények által megszállt London-ba kalauzolja el a bátor játékost...

Manga készül a Hellgate: London alapján

Márciusban közel kétszázoldalas manga képregény kerül kiadásra először Japánban a Flagship Studios nemrégiben megjelent szerepjátéka, a Hellgate: London alapján.

Hellgate: London

2038-ban járunk, és London romokban hever… így kezdődik a Flagship Studio már sok tapasztalattal rendelkező fejlesztőinek első játéka. A srácok a Blizzard-nál dolgoztak korábban, ahol a folyamatos World of Warcraft és Starcraft szériák gyártása után már egy Diablo 3-t szerettek volna készíteni. Sajnos a marketingvezetőség nem tett kedvükre, ezért durcásan elhagyták a stúdiót mondván, hogy majd ők elhozzák a nép számára más névvel és helyszínnel. Így született meg a HellGate: London!

A jövő heti játékmegjelenések

Végre itt az őszi szünet, felmerülhet a kérdés, hogy mivel töltsük az időt? Hellgate: London, The Witcher, Timeshift, Simpsons - s ez még csak töredéke a felhozatalnak!

Tölthető a Hellgate: London demója

Az ígéretekhez hűen megérkezett a tegnap aranylemezre került Hellgate: London kipróbálható változata - a másfél gigás csomag letöltéséért erre parancsoljatok!

Aranylemezen a Hellgate: London

A mai nap folyamán újabb játék kapott arany minősítést - ezúttal az Electronic Arts és a Namco Bandai közös kiadásában lévő Hellgate: London került a végső stádiumba.

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

Új termékek a GK SHOP-ban

Ismét frissült a Gamekapocs webáruház tartalma. Az új címeket folyamatosan töltjük fel, az eredeti játékra éheseknek érdemes meglesniük a legfrissebb listát is!

Légy te is Hellgate: London bétatesztelő!

Július óta folyik a Hellgate: London zárt alfatesztje, de a játék hamarosan béta állapotba kerül, melynek tesztelésére mindenkit szeretettel várnak a készítők!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

GC 2007: Bejelentették a Hellgate: London árait

A Flagship Studios bejelentette, hogy mennyit kell majd fizetniük azoknak, akik extra fícsörökért fizetnének a Hellgate: London multijáért.