Hellgate: London

A Diablo készítőinek legújabb játéka, mely ezúttal a démoni lények által megszállt London-ba kalauzolja el a bátor játékost...

A "Diablo utód" új videója!

Nos, én először mikor meghallottam, hogy a Hellgate: London FPS-RPG keveréke lesz, nem nagyon hittem benne, hogy jó lesz, pedig most minden jel erre mutat.

Több mint 450 új kép galériánkban

A vasárnap a képekről szól itt, a GK-n. Most sem voltuk restek összegyűjteni hát az elmúlt idők legfrankóbb képeit - a legújabb 450 screenshotért erre tessék...

Az Electronic Arts adja majd ki a Hellgate: Londont

Megannyi pletykát, érdekességet hallottunk már a Hellgate: Londonnal kapcsolatban, a mostani infó azonban nem csupán érdekes, de hivatalos és biztos is.

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.

250 friss kép a galériában

Nem mindennapi felhozatalt sikerült ma összehoznunk, melyben tuti biztos, hogy mindenki talál magának kedvére való látnivalót. Fáradjatok beljebb!

Lába kelt a Hellgate: London forráskódjának?

Talán a sors furcsa fintora, hogy anno a Valve által készített Half-life 2 forráskódjának ellopása után, most újabb game esett áldozatul.

E3 2006: Indul a Game Critics Award 2006

Megkezdődött végre a Game Critics Award: Best of E3 2006 szavazása, melyen a világ vezető sajtószakemberei értékelik a játékkiállításon bemutatott anyagokat.

E3 2006: Harminckilenc friss trailer lokálban!

Sejtettük, hogy az E3 után szállíngóznak majd képek, videók - sőt! Ám azt mi sem vártuk, hogy egy héttel a kiállítás után ilyen sok trailert tudunk Nektek összeszedni.

DirectX 10-et használ majd a Hellgate: London

Daks a napokban prezentált egy listát, melyen a Hellgate, mint Vista-exklúzív cím tűnt fel - most kiderült, hogy a játék egyike lesz az első DirectX 10-es programoknak.

E3 2006: 180 screenshot érkezett

Eragon, FEAR Extraction Point, Halo 3, Huxley, Neverwinter 2, Sonic, Spore, STALKER, Star Strek, Turok, Warhammer, WOW és még mindig nincs vége!