Hellgate: London

A Diablo készítőinek legújabb játéka, mely ezúttal a démoni lények által megszállt London-ba kalauzolja el a bátor játékost...

Vasárnapi óriás galériafrissítés

A hetet egy nagyobb galériafrissítéssel zárjuk; összeállításunkban helyet kapott többek között az Age of Conan, a Vice City Stories, a Halo 2 és Warhawk is.

GDC 2007: Tíz új trailer a kiállításról

Az elmúlt napok terméséből most tíz videót ajánlunk. Van itt Crysis, Forza Motorsport 2, Hellgate London, No More Heroes, Portal, The Darkness és Oblivion is.

GDC 2007: A második galériafrissítés

Alig kezdődött el néhány órája az idei Game Developers Conference, de mi már a második galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek - csekkoljátok őket!

Friss képek a galériában

Olyan ínycsiklandozó címekkel szolgálhatunk ma, mint Bioshock, Burnout, God of War 2, Hellgate London, NBA, Settlers, Sims, Virtua Fighter, vagy Warhound.

Több mint 350 friss kép került galériánkba

Több mint 350 új képet sikerült feltöltenünk galériánkba a mai napon: Bioshock, Cellfactor, Command & Conquer és még sok más finomság várja az érdeklődőket.

MMO szolgáltatások a Hellgate: London-ban

Tegnap felröppent egy hír, miszerint fizetős lesz a Hellgate: London multiplayer része. A pletyka alapjául a Shacknews-on közölt Bill Roper-interjú szolgált.

Nyáron kerül boltokba a Hellgate: London

A Hellgate: Londont kiadó Electronic Arts bejelentette, hogy az FPS-RPG hibrid idén nyáron kerül majd boltokba. Pontosítások sajnos nem érkeztek egyelőre.

Mythos - Online RPG a Hellgate: London készítőitől

A Flagship Studios bejelentéséből tudtuk meg, hogy újonnan alapított leányvállalatuk, a Flagship Seattle új szerepjátékot fejleszt a többjátékos módra kihegyezve azt.

Ötszáz friss kép landolt galériánkban

A hetet galériafrissítéssel zárjuk, melynek teljes végignézésével talán az egész hétvégétek elmegy majd - mert hát ugye gyorsan múlik az idő, ha jól mulat az ember. :)

Hellgate: London

Bizonyára sokaknak nem cseng ismerősen a Flagship Studios neve. A látszat ne tévesszen meg senkit, a csapatot ex-Blizzardos emberek alapították, akik már letették az asztalra a méltán híres Diablo játékot. Az új csapat egy hasonló alapokkal rendelkező játékon dolgozik, melynek főbb építőkockái a véletlenszerű pályagenerálás, 3D-s környezet, lepusztult London és addikció minden mennyiségben. Mivel a Hellgate: London forráskódját elég régóta kalapálják a fiúk és lányok, így eljött az idő, hogy rövid bemutató keretében kitérjünk a játék várható paramétereire, tulajdonságaira.