Tekken Hybrid PS3

A Tekken Hybrid a Tekken Tag Tournament felújított változatát és az új CGI filmet tartalmazza.
1658240160

Augusztusban rajtol a Tekken: Bloodline

A Netflix egy új előzetes társaságában jelentette be, hogy augusztusban tűzi műsorra a Tekken-sorozatot feldolgozó animéjét.
1647781200

Animációs Tekken-sorozat érkezik a Netflixre

Jin Kazama lesz a főszereplője annak az animációs sorozatnak, ami a Bandai Namco és a Netflix együttműködéséből születik. A Tekken: Bloodline megjelenésére még idén számíthatunk.
1389700812

Film készülhet a Magic: The Gathering alapján

Filmadaptációt kaphat a népszerű kártyajáték, a Magic: The Gathering, köszönhetően annak, hogy a 20th Century Fox megszerezte a jogokat. Emellett a középszerűre sikerült Tekken-mozit is folytatják.
1359129600

Februárban Országos Kecskeméti Tekken Verseny

Idén is megrendezik az Országos Kecskeméti Tekken Versenyt, ezúttal Tekken Tag Tournament 2-ben mérethetik meg magukat a játékosok, és más Tekken-játékok is kipróbálhatók majd. A versenyről élő közvetítés is lesz.
1337414400

Készül a Tekken-film előzménye

A napi cooltúra betevőnket egy közepesen érdekes hír teszi ki. Valószínűleg olvasóink tetemes többsége nem látta még az első Tekken-filmet sem (szerencsére), ennek ellenére nagy örömmel újságolhatjuk el, hogy már készül hozzá az előzmény, csak rosszabb színészekkel.
1327583398

Idén is lesz Országos Kecskeméti Tekken Verseny

A KAMI - Kecskeméti Anime Videojáték és Képregény Klub harmadszorra rendezi meg az Országos Kecskeméti Tekken Versenyt, a következő megmérettetésre februárban kerül sor, a szervezők még több géppel, még több programmal és érdekességgel várják az érdeklődő gamereket.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1322740507

Tekken Hybrid villámteszt

Órákon át lehetne azon vitázni, melyik minden idők legjobb verekedős játéka, szerintem felesleges ilyesmibe belemenni, mert mindegyik nagyobb cím mestermű a maga kategóriájában. Egyik ilyen a Tekken, mely igencsak nagy múlttal rendelkezik, és talán a legkedveltebb rész mindközül a Tag Tournament volt...
1321906708

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nyugodtabb hét következik, bőven lesz alkalmunk bepótolni a lemaradásunk az őszvégi fennforgás közepette. Persze új játékokra ezúttal is számíthatunk, nívósabb megjelenésből viszont kevesebb lesz, és azok között is inkább DLC-ket, bővített kiadásokat találunk. Azért a PC-s Batman jó lesz.
1315303200

TGS 2011: Ezeket hozza a Namco Bandai

Jövő héten indul a Tokyo Game Show, ami az idei japán katasztrófák miatt valószínűleg nem lesz annyira fényűző, mint az eddigi években, de játékokban így sem lesz hiány. Legalábbis a Namco Bandai felhozatalából kiindulva biztosan nem, hiszen már ezekkel meg lehetne tölteni egy fél kiállítást.