Animációs Tekken-sorozat érkezik a Netflixre

  • Írta: gorien
  • 2022. március 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Jin Kazama lesz a főszereplője annak az animációs sorozatnak, ami a Bandai Namco és a Netflix együttműködéséből születik. A Tekken: Bloodline megjelenésére még idén számíthatunk.

A Bandai Namco verekedős játékszériája is helyet kap a Netflix animációs palettáján. Több animált vagy élőszereplős film után a Tekken megkapja első sorozatadaptációját, amely a Tekken 3-ban debütáló Jin Kazama történetéről fog szólni. A sztori szerint a kis Jin már gyermekkorában elsajátította a Kazama harci stílust, ám nem bizonyult elég erősnek, hogy megvédje otthonát a gonosztól. Bosszút és hatalmat keresve nagyapjához, Heihachi Mishimához fordul – csak élje túl a kiképzést.

A Tekken: Bloodline 2022 folyamán debütál a Netflixen.

3.
3.
Deadpool
#2: Készült hozzá, Kazuma Revenge a címe.
2.
2.
Daniel21
Én is szeretem a franchizet. Nekem még a 2009-es film is bejött a maga módján, csak azt sajnálom igazán hogy nem folytatták.
Szívesen megnéztem volna hogy filmesítik meg Devil Jin-t. :(
1.
1.
Shao Kahn
Én imádom a Tekken franchizet, és szomorú vagyok amiért eddig nem sikerült normálisan megfilmesíteni. Az élőszereplős film kritikán aluli volt, ahogy az első rajzfilm is. Utána a Blood Vengeance már egész jó lett, de csak az. Azt kívánom hogy ez a sorozat kíváló legyen, és utána fontoljanak meg egy újabb (és jobb) élőszereplőset!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...