Készül a Tekken-film előzménye

  • Írta: InGen
  • 2012. május 19.
  • Cooltúra
Link másolása
A napi cooltúra betevőnket egy közepesen érdekes hír teszi ki. Valószínűleg olvasóink tetemes többsége nem látta még az első Tekken-filmet sem (szerencsére), ennek ellenére nagy örömmel újságolhatjuk el, hogy már készül hozzá az előzmény, csak rosszabb színészekkel.

Az első Tekken-film egy közepesen gyenge távolkeleti alkotás volt, ami ugyan talán kicsit jobb a minden téren irtózatos Dragon Ball-mozinál, de nem sokkal. De semmi gond, mert már készül az előzmény, amiből remélhetőleg jobban megérthetjük majd a nagyon bonyolult sztorit!


Az új film a Tekken: Rise of the Tournament névre hallgat, és az egyébként zseniális Ong Bak rendezője, Prachya Pinkaew készíti. Egyelőre annyit tudunk róla még, hogy a szerepekre ezúttal nem feltétlenül ismertebb színészeket választanak, hanem olyanokat, akik jobban hasonlítanak a játékbeli megfelelőikre. Ez körülbelül úgy hangzik, mintha az eredeti Tekken-filmben a Bruce Willis, Samuel L. Jackson, John Travolta-trió szerepelt volna.

14.
14.
joshsolman1993
A Tekken-nél láttam már rosszabb filmet.Nekem azért részben tetszett,a játékkal játszottam,de a történetét nem ismerem annyira, így nem alkotok véleményt a film story-ról :)
13.
13.
IceColdKillah
Szerintem az egyetlen karakter akire nem tudok rosszat mondani, az Raven volt! Steve-en elsirtam magam, Brian meg mióta bajszos? O_o Heihachi meg ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!

Ha nem akart volna a rendező egy "minden stílusból egy picit" filmet, akkor fényévekkel jobb lett volna....
U.I.: A film elején az a Sick Puppies - Goin down című száma az egyik kedvencem! :)
12.
12.
keiji maeda
#11: a végén szerintem Jin 100x jobb mint a filmben volt
11.
11.
keiji maeda
ha lesz film minimum ilyen legyen :D a következő
http://www.youtube.com/watch?v=Hn_HaEf62h4
10.
10.
savior10
Engem az egész filmben az sokkolt igazán,hogy Nina és Anna együtt dolgoztak,ráadásul Kazuyának.
Viszont a soundtrackje a filmnek jó volt mivel ami az elején szólt zene az elvezetett a ma már egyik kedvenc együttesemhez.
9.
9.
vincze1211
hát azért léteznek ennél jóval szarabb filmek is. ebbe legalább lehetett gyönyörködni néhány szép női idomban xD
7.
7.
Giggsy
Készül a folytatás rosszabb színészekkel? Az teljesen ki van zárva. Amúgy szerintem a Dragon Ball jobb volt, mint ez. Az legalább abból a szempontból visszaadta valamennyire a sorozatot, hogy volt benne humor (olyan amilyen, de akkor is) a Tekken meg csak szimplán szar volt. Kábé ilyen Asylum szinten szar. Amúgy arra lennék már nagyon kíváncsi, hogy ki találta ki, hogy verekedős játékból csak ilyen küzdősportbajnokság filmeket lehet csinálni. Az első Street Fighter volt az egyetlen kivétel (mellesleg talán az egyetlen értékelhető feldolgozás ebből a stílusból)
6.
6.
Seat007
Hát... van baja XD De reméljük a mostani jobb lesz :)
5.
5.
Deadpool
Kevés film volt, amin majdnem sírtam, de ez köztük van. Nem azért, mert olyan jó, hanem mert annyira szar film volt. Néhányan még hasonlítottak is arra, akit játszottak. Dragunovot rá lehetett fogni, Edy, és Raven, kb ennyi volt, aki húzott az általa játszott karakterhez. Ami jó volt, hogy Cary-Hiroyuki Tagawa (Heiachi) játszott a Mortal filmben is :) meg Ian Anthony Dale (Kazuya) a Mortal netes sorozatában :) és végül Gary Daniels, aki a Városi Vadászban szerepelt, és egy meghibásodott SF gép miatt, Ken lett belőle :D így három színész, akik játszottak más népszerű, verekedős játékokból karaktert :D
4.
4.
Jinbobo
A színészek még nagyjából hasonlítottak is a karakterekre, de a színészi tehetség=0, a látvány=0 Christie hátsója=10!
Egyedül ezutóbbi miatt volt érdemes megnézni a filmet. Minden más nagyon gyengusra sikerült benne. Hab a tortán már csak az volt, amikor Heihachi Kayuzának szólította fiát. Vicc a köbön.
Mindenesetre ha az Ong bak rendezője csinálja, akkor van még remény egy nézhető filmre. A Tekken Blood vengeance animációs film viszont elég jó lett, aki nem látta az nézze meg, jobb mint a film!
2.
2.
Dogmatix
ha nem Tekken lenne a címe akkor megérdemelt volna 5,5pontot, de így, hogy a játékról akart szólni csak 3pontot érdemelt :DD
1.
1.
Dark_Temptation
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...