Dishonored PC, PS3, X360

Dishonored - egy olyan bérgyilkosos játék, ahol nem muszáj bárkit is megölnöd.
1336719630

Októberben jelenik meg a Dishonored

Az őszi játékdömping nagy meglepetése lehet a Dishonored, miután a Bethesda megerősítette, hogy a játék október 12-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Az Arkane játéka bár sok helyről emel át ötleteket, mégis egészen egyedi alkotással van dolgunk.
1335768934

Dishonored - lengén öltözött leányzók

A Bethesda idei nagy dobása FPS-fronton az Arkane Studios gondozásában készülő Dishonored. Egy adag friss kép futott be róla, s bizony elismerően csettinthetünk, hiszen bár nem grafikában semmi kiemelkedő nincs, de legalább van stílusa. Ja, és csajok tekintenek rád hivalkodóan.
1334680239

Befutott a Dishonored első előzetese

Az Arkane Studios évekig csendben, a háttérben munkálkodott, mígnem egy rendkívül ígéretes trailerrel büntette be pár perc alatt a játékipart. Nem hiszed? Tekintsd meg a Dishonored kedvcsinálóját, és minden gyanúd elszáll! A hangulat, az univerzum és az egyedi koktél mind a helyén van!
1332237629

Újabb látnivalókon a Dishonored

Nem győzzük hangsúlyozni, milyen elképesztő látványvilággal rendelkezik a Dishonored. A karikatúraszerű karakterekre felesleges jelzőt pazarolni, legyen elég annyi, hogy mindent átitat az egyediség. Erről az új képek és artworkök megtekintésével Te is meggyőződhetsz.
1331742632

Ropogós képeken a Dishonored

Tegnap már egy fejlesztői videó keretében mozgásban is megcsodálhattuk az Arkane Studios játékát, most viszont egy delejes adag screenshot futott be belőle. A Half-Life 2 és a Thief szerelemgyerekének ígérkező alkotás pikáns francia utóízt kapott. Lopakodás és súlyos döntések egyvelege a Dishonored.
1331625600

Dishonored - friss látnivalók a fejlesztői interjúban

A GameSpot beszélgetett el nemrég a Dishonored vezető dizájnereivel, a beszélgetést pedig vadiúj screenshotokkal és az első mozgóképekkel illusztrálták a srácok. A Dishonored megjelenésére még várni kell ugyan, de a lopakodós elemekkel megtűzdelt FPS már most is remekül fest.
1314885600

Nem megy casual irányba a Bethesda

Egyre többször szembesülhetünk manapság a szomorú ténnyel, miszerint a nagy kiadók sorra állnak át, vagy erősítik meg casual részlegüket. Facebook, mobil, mindenféle olyan dolog, amitől a hardcore gamernek gyomorgörcse támad. Szerencsére a Bethesda marad a bevált pályán.
1314262835

Vadi új Dishonored képzuhatag

Mi kerekedik ki abból, ha a Thief és a Half-Life 2 találkozik? A Dishonored a legjobb példa a két matuzsálem vegyítésére, teljesen modern köntösben. Ha nem hiszed, vesd rá magad a friss és ropogós képekre! Lopakodás és gondolkodás, morális kérdések feszegetése - ha nem esne le elsőre.
1312552812

Dishonored - új képek és fejlesztői interjú

Az Arkane Studios fejese, Raphael Colantonio leült egy kicsit beszélgetni a CVG-vel új, lopakodós játékuk, a Dishonored kapcsán. S ebből mi mit profitálhatunk? Természetesen új screenshotokat és a cím háttértörténetét taglaló interjú felvételét. Innovációból szerencsére nincs hiány a srácoknál.
1312407578

Dishonored előzetes

A Wing Commander, a System Shock, a Deus Ex és a Thief után Harvey Smith ismét szeretne nagyot alkotni, segítséget pedig régi barátjától, az Arx Fatalis, illetve a Dark Messiah of Might and Magic játékokat jegyző Raf Colantoniótól kap. Vajon min dolgozik a két veterán? Most megmutatjuk!