Dishonored PC, PS3, X360

Dishonored - egy olyan bérgyilkosos játék, ahol nem muszáj bárkit is megölnöd.
1347004838

Dishonored - a fejlesztés alapjai

Elindult az Arkane Studios játékának fejlesztői naplósorozata. Az első részben a munkálatok alapjaival ismerkedhetünk meg, nevezetesen a világ kialakításának körülményeivel, illetve azzal, hogy milyen kritériumokat támasztottak a Dishonoreddel szemben. Jó szórakozást!
1345892400

GC 2012: A Dishonored volt a legjobb

Ahogy azt megszoktuk, a játékipar húsz szakértőjének véleménye nyomán ismét megszavazták a legjobb játékokat a Gamescomon kiállított címek közül. A Dishonored három kategóriában is tarolt, ezek közül az egyik éppen a show legjobbjának járó cím.
1345741201

Dishonored - a lopakodás törvényei

A reggeli képadag mellé most újabb játékmeneti felvételek futottak be az elkeserítő disztópiát bemutató Dishonoredből. Az Arkane Studios látványosan mutatja be a sunnyogásban rejlő lehetőségeket. S való igaz: az ész nélküli taktika nemigen kifizetődő ebben a steampunk világban.
1345701618

Dishonored - féltucat új képlopat

Steampunkból hiány van a játékiparban, igazán innovatív címekből meg pláne. Hiába harácsolt össze szemrebbenés nélkül több ismert játékelemet, az Arkane Studios produktuma mégis összeáll, mint a dagasztott kenyér. S szükség is van rá, mint egy falat kenyérre, nem vitás.
1345539602

Dishonored - videón a Lady Boyle küldetés

Az Arkane Studios fejese, Raf Colantonio mutatja be nekünk a Dishonored egyik izgalmas küldetését, mely egy rejtélyes hölgy, bizonyos Lady Boyle körül bonyolódik. A missziót már láthattuk korábban, de a VG247 jóvoltából most más úton robogunk a célunk felé. Ölünk vagy lopakodunk - rajtunk áll.
1345098968

Befutott a Dishonored gépigénye

Kis mellékvágány, és egy picit megszakítjuk a Gamescom-közvetítésünket, a napokban befutott ugyanis a Dishonored gépigénye, biztos érdekel néhány ezer játékost! A rendszerkövetelmények korrektnek tűnnek, persze tudjuk, hogy úgyis a gyakorlatban dől el minden.
1344578400

Dishonored - trailer a kreativitásról

A Dishonored azok játéka lesz, akik szeretik a végletekig kiismerni az éppen játszott anyagot: szinte meseszerű, hogy mennyi képességet, hány különböző módon tudunk majd alkalmazni, ha kellő kreativitással állunk hozzá a gyilkolászáshoz. Új trailer mutatja be a lehetőségeink egy részét.
1344164602

Leia hercegnő is játszik a Dishonoredben

Ahogy a Family Guyban is elhangzik: a Star Wars után jóformán egyedül Harrison Ford tudott életképes színészi karriert felépíteni, a többiek parkolópályára szorultak. A Leia hercegnőt alakító Carrie Fisher most például szinkronmunkálatokat a vállalt, a Dishonoredben osztja majd a propagandát.
1344002600

Dishonored - képeken és videón Lady Boyle

Na, de ki is az a Lady Boyle? Ő egy rejtélyes asszony az Arkane Studios játékában, olyan mintha egy viktoriánus korabeli úri hölgy lenne - bizonyára emlékezetes kalandokat szolgáltat a Dishonoredben. Egy szép adag screenshottal és egy új játékmeneti felvétellel gazdagodtunk.
1343638813

Kilépett a Valve-tól a City 17 designere

Viktor Antonov, a zseniális hangulatú City 17 megálmodója elhagyta Gabe Newell csapatát. Elmondása szerint a stúdió már túl nagyra hízott, így egy kisebb csapathoz, az Arkane-hez szerződött, ahol a jövőben kiélheti kreatív vágyait. Antonov látomásai nagy hatással voltak a Half-Life 2 játékosokra.